Γκαλέτι: “Περιμένω πως και πως το πρώτο ματς στο Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός σταρ μίλησε στον Sentra και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για να παίξει μπροστά στον κόσμο ενώ μίλησε για το μέλλον του ΟΦΗ τονίζοντας ότι “να φτιάξουμε ομάδα για το μέλλον με νέα παιδιά”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι

Πως πρόεκυψε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ:«Μίλησα με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, έδειξε έντονο ενδιαφέρον, με ήθελε πολύ και με έπεισε για το πρότζεκτ που οραματίζεται, να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα. Γι αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του και επέστρεψα στην Ελλάδα».

Αν είναι έτοιμος να παίξει: «Προπονούμουν για πέντε μήνες με την Εστουδιάντες και με τον ΟΦΗ έκανα προπονήσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου σε κανονικούς ρυθμούς. Ελπίζω ως τον πρώτο μου αγώνα φτάσω στο 100%».

Αν φοβήθηκε πως δεν θα ξαναπαίξει μπάλα μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Η Υγεία είναι πάνω από όλα. Πάντα πίστευα πως θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Η οικογένεια μου με στήριξε πολύ και με βοήθησε να το ξεπεράσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα στην Ελλάδα και για την υποδοχή που μου έκαναν οι φίλοι του ΟΦΗ στην Κρήτη».

Τον Ολυμπιακό: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια (2007-10) και έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις. Ο κόσμος του Ολυμπιακού με αγάπησε και τον αγάπησα. Τώρα περιμένω πως και πως το πρώτο μου παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ και να ξαναπαίξω μπάλα».

Την δικαστική διαμάχη με τον Ολυμπιακό: «Εχω καιρό να μιλήσω με τον δικηγόρο μου αλλά από όσο ξέρω βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι κρίμα, γιατί ειλικρινά πιστεύω πως αν είχα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο θα είχε λυθεί το πρόβλημα. Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε και πήγαμε στα δικαστήρια».

Πόσο τον άλλαξε η περιπέτεια υγείας του: «Πάντα η οικογένεια αποτελεί την βάση μου και αυτή με στήριξε σε αυτή τη δυσκολία και με βοήθησε να την ξεπεράσω».

Τον Μάικλ Ογιος που ενδιαφέρει τον ΟΦΗ και που τον είχε συμπαίκτη στην Εστουδιάντες: «Είναι πολύ καλός παίκτης και μακάρι να έρθει στον ΟΦΗ. Θα βοηθήσει πολύ, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι καλά τώρα».

Τους στόχους του: «Θέλουμε να πάμε ψηλά στο πρωτάθλημα αλλά πρώτα από όλα να δημιουργήσουμε μια ομάδα για το μέλλον με νέα παιδιά. Με την στήριξη της διοίκησης και με την δουλειά του προπονητή πιστεύω πως θα καταφέρουμε».