“Μπαμπάδες και μαμάδες ετοιμαστείτε…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο πρώτος φωτό – διαγωνισμός της ΠΑΕ ΟΦΗ, ακολουθεί ακόμα ένας που έχει θέμα “ΟΦΗ από κούνια”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ, μετά την τεράστια απήχηση που είχε ο 1ος φωτογραφικός διαγωνισμός με τίτλο «Καλοκαίρι και ΟΦΗ» δίνει συνέχεια σήμερα με το 2ο διαγωνισμό που έχει σχέση με παιδιά και την αγαπημένη μας ομάδα.

«ΟΦΗ από… κούνια» είναι ο τίτλος του 2ου διαγωνισμού και στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος φωτογραφίες παιδιών από 0 έως 15 ετών. (Η εξακρίβωση της ηλικίας δεν είναι εφικτή και για το λόγο αυτό θα υπάρχει μια σχετική ελαστικότητα στην δημοσιοποίηση των φωτογραφιών).

Ο διαγωνισμός θα γίνει και πάλι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ στο facebook με «έπαθλο» αναμνηστικό δώρο για το «νικητή» αλλά ο βασικός στόχος είναι να διαδοθεί ακόμα περισσότερο, η αγάπη του κόσμου και κυρίως των παιδιών προς την ομάδα μας και μέσω του διαδιχτύου.

Η διαδικασία είναι απλή και συναρπαστική συνάμα. Βγάλτε νέες ή στείλτε παλιές φωτογραφίες που να συνδυάζουν το παιδί με τον ΟΦΗ και στείλτε της στην ηλεκτρονική διεύθυνση «[email protected]» μέχρι τις 12 Ιουλίου, μαζί με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι φωτογραφίες, μετά το πέρας της προθεσμίας θα δημοσιευτούν στο facebook της ΠΑΕ και η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like σε διάστημα 5 ημερών θα κερδίσει ένα υπέροχο και ταυτόχρονα συλλεκτικό μπλουζάκι polo του ΟΦΗ τα οποία έχουν παραγγελθεί ήδη μόνο για τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς και ταυτόχρονα ένα δώρο για το παιδί που θα είναι ανάλογο της ηλικίας του.

Η αποστολή της φωτογραφίας σημαίνει αυτόματα ότι δίνεται η δυνατότητα στην ΠΑΕ να την δημοσιεύσει στο facebook ή όπου αλλού κρίνει σκόπιμο, με την ταυτόχρονη δημοσιοποίηση μόνο του ονόματος του παιδιού. Τα υπόλοιπα στοιχεία όπως email και τηλέφωνα σε καμιά περίπτωση δεν θα δημοσιευτούν.

Μπαμπάδες και μαμάδες ετοιμαστείτε. Το «ταξίδι» του παιδιού σας με τον ΟΦΗ ξεκίνησε…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook