Βερόν:”Πολύ ωραίο συναίσθημα να παίξω με τον ΟΦΗ στην Super League”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ματίας Βερόν μίλησε στο Athletic Radio 104,2 για την φετινή χρονιά στον ΟΦΗ και τόνισε πως η επόμενη χρονιά ελπίζει να βρει τον ίδιο στην ομάδα και στην superleague.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του ΟΦΗ στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στον δεύτερο γύρο μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε στην αγωνία που επικρατεί σε όλους σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης και τόνισε πως όλο αυτό είναι πολύ κουραστικό για την ομάδα, ενώ κλείνοντας είπε πως “ θα ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα να παίξω με τον ΟΦΗ στην superleague”

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2

Για το πώς αισθάνεται πως μετά από τόσο καιρό μπορεί να απολαύσει τις διακοπές του…

Πράγματι είναι πολύ δύσκολο για ένα ποδοσφαιριστή να κάνει προπονήσεις χωρίς να ξέρει τι θα γίνει στην συνέχεια.. Θέλαμε να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ αλλά όσο να’ναι είναι δύσκολο γιατί βρίσκεσαι σε μια αβεβαιότητα. Είμαστε επαγγελματίες, κάναμε την δουλεία μας, αλλά είναι δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος αν δεν ξέρεις τι θα γίνει.

Πως νιώθει για την κατάσταση αυτή που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και με το θέμα του ΟΦΗ…

Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο σαν ποδοσφαιριστής. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Πρέπει να μάθουμε τι θα γίνει. Είναι μια κατάσταση πολύ περίεργη και πρέπει να ξεκαθαρίσει. Το φαινόμενο αυτό το έχω δει και στην Ιταλία, εκεί οι αρμόδιοι πήραν γρήγορα τις αποφάσεις που έπρεπε και ξεκαθάρισε η κατάσταση γρήγορα. Πράγματι είναι πολύ περίεργο γιατί δεν έπαιρναν μια απόφαση για τον ΟΦΗ.

Για το καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα παρά την αβεβαιότητα που επικρατούσε και για το πώς κανένας δεν σκέφτηκε να φύγει….

Πάντα υπάρχει ένα κίνητρο για να συνεχίσεις να προσπαθείς όταν υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστείς για να πάρεις την άνοδο σε μια μεγαλύτερη κατηγορία. Όμως όπως είπα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς όταν δεν ξέρεις τι θα γίνει και είσαι σε μια αβεβαιότητα. Κάνεις προπονήσεις, ο προπονητής κάνει τα σχέδια του αλλά όλα αυτά δεν ξέρεις αν θα έχουν κάποιο αντίκτυπο . Εγώ από την μεριά μου είχα συμβόλαιο και δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε με το θέμα της αδειοδότησης αλλά αυτό που έχω αντιληφθεί είναι πως  δεν είναι δίκαιο γιατί ξέρω πως έχει γίνει το ίδιο με άλλες ομάδες, οι οποίες είχαν άλλη αντιμετώπιση. Δεν γίνεται να ισχύουν άλλα πράγματα για άλλες ομάδες και άλλα για τον ΟΦΗ.

Για το τι αποκόμισε από την φετινή σεζόν…

Η χρονιά δεν πήγε όπως θέλαμε γιατί ο στόχος είναι η απευθείας άνοδος.Στην συνέχεια ξέραμε ότι θα παίξουμε στα πλει οφ έχοντας μια πολύ καλή διαφορά από τους αντιπάλους μας και πιστεύαμε ότι έστω μέσω αυτής της διαδικασίας θα πάρουμε την άνοδο. Τελικά αυτό δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτό.

Για το αν σκέφτεται τον εαυτό του στην superleague με τον ΟΦΗ…

Σίγουρα θα ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα να παίξω με τον ΟΦΗ στην superleague. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά ότι δεν ξέρω τι να σκεφτώ γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει. Όλο αυτό που έγινε το τελευταίο διάστημα είναι πολύ κουραστικό και σε οδηγεί σε μια κατάσταση στο να σκεφτείς διαφορετικά τα πράγματα, οπότε ότι και να πω αυτή τη στιγμή θα ήταν ψέματα. Δεν μπορώ να σκεφτώ το μέλλον γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει στο παρόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook