«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 19 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: Επέλεξε Σερφά ο Δερμιτζάκης

Ο Σοφιάν Σερφά φαίνεται οτι είναι ο εκλεκτός του Παύλου Δερμιτζάκη για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, που συνεργάστηκε πέρυσι με τον διεθνή Αλγερινό στον Πανθρακικό, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του. Το θέμα αναμένεται να κλείσει μόλις ο Σερφά αποχωρήσει από την Ομόνοια.

SPORTDAY: ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΦΑ Ο ΟΦΗ!
 

Ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός Σοφιόν Σερφά. είναι ο παίκτης που θέλει ο ΟΦΗ νια το κέντρο της άμυνας του. Ο 29χρονος στόπερ. που αγωνίστηκε πέρυσι στον Πανθρακικό και ανήκει στην Ομόνοια Κύπρου, είναι ο ποδοσφαιριστής που περιμένει όλο αυτό το διάστημα ο Παύλος Δερμιτζάκης. ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του επιλογές. Ο Σερφά έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στη Γαλλία, διαθέτει εμπειρία και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος απο την κυπριακή ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κρητική ομάδα είναι πολύ κοντά στον ποδοσφαιριστή. Δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του ΟΦΗ θα μεταδώσει η Nova και δη το ματς με την Μπριζ (21/7.19:30) και αυτό με την Ντεν Χάαγκ (27/7 18:00).
LIVE SPORT: Αποχώρησε με θλάση ο Νιμανί!
Μία δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε η χθεσινή απογευματινή προπόνηση στον τεχνικό του ΟΦΗ Παύλο Δερμιτζάκη,  ο οποίος είδε τον Φρεντερίκ Νιμανί να αποχωρεί από το γήπεδο με θλάση πρώτου βαθμού. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, ο Γάλλος στράικερ αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούςτην ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής θα χάσει τα επικείμενα φιλικά ματς με τη Φένλο και τη Σερκλ Μπριζ.
• Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η Nova έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον ΟΦΗ για τη ζωντανή μετάδοση των φιλικών με Μπριζ (Κυριακή 21 Ιουλίου) και Ντεν Χάαγκ (Σάββατο 27 Ιουλίου)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook