“Aσπρόμαυρος τύπος”… Σάββατο 20 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 20  Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday: ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΣΕΡΦΑ

Ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός Σοφίον Σερφά φαινόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στον ΟΦΗ.
όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσιάστηκε εμπλοκή στο θέμα της μεταγραφής του και είναι πολύ πιθανό η υπόθεση να ναυαγήσει. Διοικητικές πηγές του ΟΦΗ μάλιστα αναφέρουν ότι ήδη η κρητική ομάδα πλέον εξετάζει μια άλλη λύση.
O Σερφά παρ’ ότι γνώριζε τα οικονομικά δεδομένα του ΟΦΗ. είπε στους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι βλέπει σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει στην Κύπρο, αυξάνοντας τις οικονομικές του απαιτήσεις.
Την ίδια ώρα στο παιχνίδι για την απόκτηση του παίκτη φαίνεται να μπαίνουν και άλλες ελληνικές ομάδες. Βέβαια όλα αυτά δεν αποκλείεται να είναι μέρος της τακτικής των δύο πλευρών, πάνω στο οικονομικό κομμάτι. Το όλο θέμα έτσι κι άλλως αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των ημερών.

GOAL: Σερφά ήταν και πάει

Ο Σοφιάν Σερφά ήταν εκ των βασικών στόχων του ΟΦΗ για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο δεν μπόρεσε να μείνει ελεύθερος από την κυπριακή ομάδα. Ετσι, όπως δήλωσε o τεχνικός των «μελανόλευκων», Παύλος Δερμιτζάκης, οι Κρητικοί δεν ασχολούνται πλέον με την υπόθεση του Αλγερινού στόπερ. Μάλιστα, εξετάζουν μία άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση από την αγορά του εξωτερικού. Κατά τα άλλα ο ΟΦΗ θα δώσει σήμερα στις 5 μ.μ. το πρώτο του φετινό φιλικό αντιμετωπίζοντας την -ολλανδική Φένλο (Β’ Κατηγορίας) στην έδρα της. 0 Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Νιμανίκαι Περογαμβράκη.

ΦΩΣ: Γνώρισε την αποθέωση ο Γκαλέτι

H πιο σπουδαία προσωπικότητα στον ΟΦΗ είναι χωρίς αμφιβολία ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής κάθε μέρα ανεβάζει όλο και περισσότερες στροφές, ενόψει και των φιλικών παιχνιδιών που ακολουθούν. Χθες προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς στο Γκάρντενερ και αυτό φυσικά χαροποιεί πολύ τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος βλέπει τον μεγάλο σταρ της ομάδας του να εμπνέει και να δίνει το παράδειγμα στους συμπαίκτες του. Μετά το τέλος του προγράμματος ο 33χρονος άσος πήρε την μπάλα περίπου ενάμισι μέτρο έξω από την περιοχή και από το ύψος του κόρνερ έπιασε το εσωτερικό φάλτσο με το δεξί πόδι και σημείωσε ένα απίθανο γκολ. Εισέπραξε θερμό χειροκρότημα, με τον Πέτρο Μαρινάκη να τον αποθεώνει και να του φωνάζει «fantastico»! Ύστερα από ένα δυνατό ζέσταμα από τους γυμναστές Σιδερίδη και Ρούσση οι παίκτες του ΟΦΗ στη χθεσινή προπόνηση δούλεψαν αρκετά σε θέματα τακτικής, με τον Δερμιτζάκη να αναλύει αρχικά τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται η ομάδα. Εκανε συνεχώς παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε αρκετά τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική λειτουργία, βάζοντας δύο ομάδες που είχαν διαφορετικό σχηματισμό (4-2-3-1 και 4-3-.
3). Στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος ο Γκαλέτι, ενώ οι Νιμανί (θλάση στη γάμπα) και Περογαμβράκης (τράβηγμα στον δικέφαλο) έμειναν στο ξενοδοχείο και έκαναν θεραπεία. Να σημειωθεί ότι έξτρα προπόνηση με τον Σάκη Παγωμένο έκανε ο Ντάνι Φερνάντεζ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Και ενώ η προετοιμασία του ΟΦΗ στην Ολλανδία συνεχίζεται, οι επιτελείς της ομάδας του Ηρακλείου βρίσκονται σε αναζήτηση στόπερ. Στο προσκήνιο βγήκε το όνομα του Σοφιέν Σερφά, με τον Δερμι-.
τζάκη ωστόσο να δηλώνει χθες πως «πλέον δεν εξετάζουμε την περίπτωση του Σερφά». Η αλήθεια είναι ότι οι Κρητικοί ασχολήθηκαν με τον 29χρονο, αλλά από τη στιγμή που δεν μένει ελεύθερος από την Ομόνοια δεν θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Μέχρι στιγμής στο ρόστερ υπάρχουν οι Κουρδάκης, Τριποτσέρης και Ζβασίγια και αναζητείται ο ηγέτης που θα τους πλαισιώσει.
• Τα μέλη της αποστολής του ΟΦΗ στο Γκάρντενερ έχουν στη διάθεση τους, για αποκλειστική χρήση, εστιατόριο, χώρο για σνακ πριν από την προπόνηση, αίθουσα αναψυχής πλήρως εξοπλισμένη, πισίνα, σάουνα, υδρομασάζ, δωμάτιο ιματισμού και ΓΚΑΛΕΤΙ φυσικά ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για μασάζ, φυσιοθεραπείες και ιατρείο σε περίπτωση ανάγκης. , • Σήμερα θα γίνει το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ (16.00). Αντίπαλος η ολλανδική Φένλο που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook