«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τρίτη 23 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Καλύτερος ο ΟΦΗ με Γκαλέτι

Τα πρώτα συμπεράσματα από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του ΟΦΗ μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Η ομάδα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα χωρίς να έχει αγωνιστεί καθόλου ο Λουτσιάνο Γκαλέtl Ο Αργεντινός μέσος είναι ακόμα ανέτοιμος και εκτιμάται ότι η επιστροφή του θα βελτιώσει το παιχνίδι των Κρητικών. Η εμφάνιση στο φιλικό με τη Σερκλ Μπριζ έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα, ενώ οι παίκτες είχαν να λένε για την ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα που επικροτεί στις τάξεις της ομάδας.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες λόγω μικροενοχλήσεων οι Περογαμβράκης, Βιτώρος και Νιμανί, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μιλιάζες, Παπάζογλου και Γκαλέτι.

GOAL

Το γοργόν και χάριν έχει

Παράλληλα με την προετοιμασία στην Ολλανδία ουνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες στο «Γεντί Κουλέ» (συντήρηση των σκέπαστρων, η επισκευή του πυλώνα αλλά και γενικότερο «λίφτινγκ») με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να εκφράζουν την πεποίθηση ότι τα πάντα θα είναι έτοιμα σε δύο εβδομάδες. Παράλληλα, αύριο ο Παύλος Δερμιτζάκης θα μοιράσει και πάλι τον χρόνο στο νέο φιλικό τεστ, αυτή τη φορά κόντρα στην τοπική Γκάρντενερ. Πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί και ο Γκαλέτι, αλλά μόνο στην περίπτωση που έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Live Sport

Όλα καλά με Μιλιάζες

Με μία απλή κάκωση στην ποδοκνημική τη γλίτωσε τελικά ο Κάρλοςs Μιλιάζες. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ αποχώρησε από το φιλικό κόντρα στη Σερκλ Μπριζ και, παρά τous αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ, οι εξετάσει στις οποίες υποβλήθηκε χθες δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Έτσι. ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για δύο ή τρεις μέρες και στη συνέχεια θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook