“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 25 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Λάμψη Όγιος στο 10-1 του ΟΦΗ

Δεν χωράει κριτικής το φιλικό του ΟΦΗ με την αδύναμη Ντε Φέλουβε Μπόις, ομάδα Δ’ Ολλανδίας, με το τελικό 10-1 να τα λέει όλα. Την παράσταση, πάντως, έκλεψε ο Ογιος, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ (52′, 70′, 90′). Δύο γκολ πέτυχαν οι Λαμπρόπουλος (19′ 34′) και Φραγκουλάκης (47′ πέν., 49′) και από ένα οι Κουτσιανικούλπς (33′). Κάλαϊτζιτς (42′) και Ροβύθης (65′). Ντεμπούτο έκανε ο Νιμανί, ενώ δεν έπαιξαν οι Γκαλέτι, Περογαμβράκης, Μιλιάζες και Ικένγκ. Με σύστημα 4-2-3-1 παρατάχθηκε ο ΟΦΗ. Γκολκίπερ ο Αγριμάκης, στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Μονιάκης, Σβασίγια, Κουρδάκης, Στάθης. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Μακρής, Μπανούσης, δεξιά ο Λαμπρόπουλος, αριστερά ο Καλαϊτζής, στην κορυφή της επίθεσης ο Παπάζογλου και πίσω του ο Κουτσιανικούλης. Στο δεύτερο έπαιξαν οι Γιαγκιόζης (από το 60′), Δαμιανάκης, Φαζός, Ογιος, Μπούρμπος, Nlμανί, Φραγκουλάκης, Ηπανούσης,Τριποτσέρης. Βερόν. Ροβύθης.

Goal

Φιλική 10αρα

Ξεμούδιασαν χθες οι παίκτες του ΟΦΗ που επικράτησαν 10-1 ομάδας της 4ης κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος σε φιλική αναμέτρηση. Τα γκολ για τους «μελανόλευκους» σημείωσαν: 18,34 Λαμπρόπουλος, 33 Κουτσιανικούλης,42 Κάλαϊτζιτς, 47,49 Φραγκουλάκης, 52,70,90Όγιος, 65 Ροβύθης.

ΦΩΣ

Πολυβόλο ο ΟΦΗ

Οι «μελανόλευκοι» του Παύλου Δερμιτζάκη συνέτριψαν 10-1 την ολλανδική Ντε Βελούζε (μετέχει στο ερασιτεχνικό) σε ένα ματς όπου ο κόουτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του. Σε έναν ακόμη αγώνα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν από τους κορυφαίους ενώ ο Αργεντινός Όγιος πέτυχε χατ τρικ, απέναντι βέβαια σε μια ομάδα όπου δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν διάθεση και όρεξη, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Καβαλιώτη προπονητή.
Στο 11′ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Μπανούση και επτά λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 33′ ο Κουτσιανικούλης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0 και ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον τερματοφύλακά και σε κενή εστία έδωσε για τον Λαμπρόπουλο που με το δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 3-0. Τρία λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Κάλαϊτζιτς με κεφαλιά έκανε το 4-0 έπειτα από σέντρα του Κουτσιανικούλη. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα…
αποδυτήρια αφού στο 47′ ο Φραγκουλάκης με πέναλτι (Το κέρδισε ο ίδιος) έγραψε το 5-0. Ο ίδιος παίκτης δυο λεπτά αργότερα με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ πέτυχε το 6-0. Στο 52ο λεπτό άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Όγιος. Ο Αργεντινός με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα εκτός περιοχής σημείωσε το πρώτο γκολ με τους Κρητικούς (7-0) για να έρθει ο Ροβύθης στο 65′ και με πλασέ να στείλει την μπάλα για όγδοη φορά στα δίχτυα της Ντε Βελούζε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Όγιος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 9-0. Στο 80′ οι Ολλανδοί πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Ρεμίς και στις καθυστερήσεις ο Όγιος (χατ τρικ) διαμόρφωσε το τελικό 10-1.
ΟΦΗ: Αγριμάκης, Ζβασίγια, Κουρδάκης, Στάθης, Μονιάκης, Μπανούσης, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου. Έπαιξαν και οι Δαμιανάκης, Φαζός, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης, Όγιος, Νίμανί, Βερόν, Ροβύθης, Γιαγκιόζης.
Συνέτριψε την ερασιτεχνική Ντε Βεηούζε στο χθεσινοβραδινό φιλικό στην ΟηΑανδία, με τον Όνιος να πετυχαίνει χατ τρικ · ποπύ καΑός και ο ΚουτσιανικούΑης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook