Από τον Σεπτέμβρη υπολογίζεται ξανά ο Γιακούμπου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για 2,5 μήνες θα μείνει προπονήσεων ο Σαΐμπου Γιακούμπου καθώς σήμερα υποβλήθηκε από τον Γιώργο Στεφανουδάκη σε, προγραμματισμένη, χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός αντιμετώπιζε πρόβλημα στον μηνίσκο από τον Φλεβάρη και μετά ωστόσο επειδή το πρωτάθλημα ήταν σε εξέλιξη δεν ήθελε ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο Αναστόπουλος να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να μην λείψει για μεγάλο διάστημα από τις επίσημες υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Κατά συνέπεια ο Γιακούμπου θα χάσει όλη την προετοιμασία του ΟΦΗ αλλά και τις πρώτες υποχρεώσεις της Κρητικής ομάδας στο πρωτάθλημα μιας και εφόσον πάνε όλα καλά, η Σούπερ Λιγκ θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Αυγούστου.

Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Γιακούμπου ήταν αναγκαία καθώς είχε βλάβη στον έξω μηνίσκο και στον έξω χόνδρο με αποτέλεσμα να νιώθει συνεχώς ενοχλήσεις ακόμα και όταν προπονούνταν ή αγωνιζόταν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ θα μπορεί να υπολογίζεται για τους επίσημους αγώνες για ένα χρονικό διάστημα διάρκειας 3 – 4 μηνών συνολικά μιας και προβλέπεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων έπειτα από 2,5 μήνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook