«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 26 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Sportday: Καθησυχαστικός ο Πουλινάκης

Θέμα καταλληλότητας του «Γεντί Κουλέ». τέθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, βάζοντας στην… πρίζα τους ανθρώπους του ΟΦΗ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Η κρητική ΠΑΕ δεν έχει λάβει ακόμη την άδεια που απαιτείται κι αν δεν συμβεί αυτό. η Αστυνομία αδυνατεί να ανάψει το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή αγώνων. 0 Μάνθος Πουλινάκης αντέδρασε με ψυχραιμία και σημείωσε ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Σύμφωνα με την (καθησυχαστική) επίσημη θέση της ΠΑΕ-. «Εχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες που σε συνδυασμό με τις εργασίες που ήδη γίνονται και θα συνεχιστούν, είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα γνα την διεξαγωγή αγώνων στο γήπεδό μας. Και το ματς της πρεμιέρας και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν κανονικά στο “9. Βαρδινογιάννης”», τονίστηκε χαρακτηριστικά.
Οσο για την ομάδα του Δερμιτζάκη που συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία, ο Μιλιάζες έχει αποθεραπευτεί πλήρως, ενώ οι Γκαλέτι.
Βιτώρος και Περογαμβράκης ακολούθησαν και έξτρα πρόγραμμα για να καταστούν πανέτοιμοι.

GOAL:  Aνεβαίνει ο Γκαλέτι 

Αντίστροφα μετράει για την πρώτη του έστω ανεπίσημη εμφάνιση με τη φανέλα ίου ΟΦΗ ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός σταρ του ΟΦΗ έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής προπόνησης και πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής αύριο κόντρα στην Ντε Χάανγκ. Παράλληλα, στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη τέθηκαν και οι Αλέξης Περογαμβράκης και Κάρλος Μιλιάγες, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Ντε Βέλουβς.

Γάτα: Μάντζιο βλέπουν στον ΟΦΗ

Ακόμα μια σημαντική μετογραφή έχει στα… σκαριά ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έχουν ρίξει… γέφυρες επανασύνδεσης με τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος έπειτα από το αρνητικό πέρασμά του από τον Ατρόμητο δεν έχει βρει ομάδα. Ο Μάντζιος είχε κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα πριν από δύο σεζόν στους Κρητικούς, είχε πλησιάσει στην ΑΕΚ, αλλά τελικά κατέληξε στο Αζερμπαϊτζάν προτού πάρει μεταγραφή στους Περιστεριώτες. Το ζητούμενο, Βέβαια, για τον Δερμιτζόκη αν τελικά αποκτηθεί ο Μάντζιος, θα είναι το πώς θα τον χωρέσει μαζί με τον Παπάζογίΐου στην ενδεκάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook