100% αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας σε σχέση με πέρυσι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεπεράστηκε ο αριθμός των 1.500 εισιτηρίων διαρκείας και στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την πίστη τους ότι μέχρι την σέντρα του νέου πρωταθλήματος θα σπάσει το “φράγμα” των 2 χιλιάδων.

Και ασφαλώς για το μέγεθος του ΟΦΗ ο αριθμός των χιλίων πεντακοσίων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλος όμως βάσει των συνθηκών που επικρατούν στην κοινωνία είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 100%! Γιατί στα περισσότερα από 1.500 εισιτήρια που έχουν πουληθεί από τα γραφεία της ΠΑΕ, μην ξεχνάμε ότι ήδη έχουν φύγει περισσότερα από 200 εισιτήρια για την Θύρα 1 που πωλούνται από τα S/M Χαλκιαδάκης.

Μάλιστα, στον αριθμό των 1.500 δεν προσμετρώνται τα εισιτήρια που πωλούνται για την Θύρα 1 από τα S/M Χαλκιαδάκης καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναμένεται να υπάρχει μεγάλος αριθμός κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στην συγκεκριμένη θύρα.

Ήδη, από σήμερα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας στα γραφεία της ΠΑΕ δίχως τις προσφορές του προηγούμενου 20ημέρου ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται θα ξεκινήσει η διάθεση τους και μέσω ίντερνετ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook