«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 27 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

GOAL: «Πρόβα» πρωταθλήματος

Την Ντεν Χάαγκ θα αντιμετωπίσει σήμερα ο ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους (6 μ.μ.), με τον Παύλο Δερμιτζάκη να κάνει μια πρώτη… πρόβα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο παρατάσσοντας ενδεκάδα βασικών. Τον αγώνα θα παρακολουθήσει ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης, μαζί με τους αντιπροέδρους Νίκο Μαχλά και Νίκο Τσαμπουράκη που έφτασαν χθες στην Ολλανδία.

Sportday: Ωρα Γκαλέτι

Αντίστροφα μετράει ο Γκαλέτι. για να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ.
Ωρα Γκαλέτι 0 ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ηώρα της επιστροφής του Λουτσιάνο Γκαλέτι στη δράση φαίνεται πως έφτασε! Ο Αργεντινός άσος του ΟΦΗ ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη φτέρνα, προπονήθηκε κανονικά χθες και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ένα από φιλικά με την Ντεν Χάαγκ (σήμερα) και την Ντεν Μπος (αύριο).
Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι ότι ο Γκαλέτι τίθεται πλέον στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη και έχει αρκετές μέρες μπροστά του για να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ.
άλλωστε, ξέρει ότι αν ο Αργεντινός δείξει κάτι από τον παλιό του εαυτό, μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Στο χθεσινό πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα στα δύο τρίτα του γηπέδου, ακολούθησαν και οι Κανούλας. Παπάζογλου. Ετσι. ο μοναδικός παίκτης που δεν είναι ακόμα έτοιμος είναι ο Περογαμβράκης. ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος και έπειτα γυμνάστηκε ατομικά.
0 σημερινός αγώνας με την Ντεν Χάαγκ αρχίζει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1.
ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΑΧΛΑ Στο αθλητικό κέντρο του Γκάρντερεν βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Μάνθος Πουλινάκης. μαζί με τους αντιπροέδρους. Νίκο Μαχλά και Νίκο Τσαμπουράκη και τον οικονομικό διευθυντή. Μανόλη Βασιλάκη. Απαντες ξεναγήθηκαν στους χώρους του αθλητικού κέντρου και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις άρτιες εγκαταστάσεις. Φυσικά, θα παρακολουθήσουν και τα δύο τελευταία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους.
Ιδιαίτερη σημασία είχε η επίσκεψη στο Γκάρντερεν για τον Νίκο Μαχλά.
τον άνθρωπο που έμαθε τους Ολλανδούς να χορεύουν… συρτάκι. την εποχή που αγωνίστηκε στη Φιτέσε και στον Αγιαξ.
Ο Μαχλάς παραμένει αγαπητός στην Ολλανδία και σίγουρα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τα τοπικά ΜΜΕ. στα φιλικά του Σαββατοκύριακου. Και ο ίδιος, όμως. ήταν συγκινημένος για την επιστροφή του στη χώρα όπου έζησε μεγάλες στιγμές. Μάλιστα, ανέβασε στο facebook ένα κολάζ φωτογραφιών από εκείνη την εποχή, συνοδευόμενο από το σχόλιο: «Πίσω στην αγαπημένη μου Ολλανδία. Υστερα από πολλά χρόνια».

Metrosport: Πολλοί οι μνηστήρες για Πόποβιτς

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για τον δανεισμό του Δημήτρη Πόποβιτς, με τον ΟΦΗ και τον Πλατανιά Χανίων να έχουν εκδηλώσει και επίσημα το ενδιαφέρον τους.
Το θέμα είναι ότι ο Στέφενς εκτιμά ιδιαίτερα το ταλέντο του νεαρού επιθετικού, θεωρεί ότι έχει μεγάλο περιθώρια βελτίωσης και δεν έχει αποφασίσει αν είναι καλό γι’ αυτόν, να δοθεί ένα χρόνο δανειτός.
Τον Πόποβιτς ζήτησε και η Καλαμαριά, αλλά είναι προφανες ότι αν δοθεί δανειτός, είναι σοφότερο να παίξει στη Σούπερ Λίγκα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook