“Ασπρόμαυρος τύπος”… Δευτέρα 29 Ιουλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
GOAL: Αποβολή χωρίς πρόβλημα για Σβασίγια

Αποβολή χωρίς πρόβλημα για Σβασίγια Με νέα ήττα αποχαιρέτησε την Ολλανδία, όπου τελέστηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο ΟΦΗ. Οι «μελανόλευκοι» σε αντίθεση με τον προχθεσινό αγώνα κόντρα στην Ντε Χάαγκ πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση κόντρα στην Ντεν Μπος και ηττήθηκαν με 1-0 (το γκολ ο Φαν ντεν Μπρουκ με πλασέ στο 27′). Βέβαια, στην αρχική τους σύνθεση δεν είχαν ούτε έναν παίκτη από εκείνους που ξεκίνησαν προχθές. Στα αρνητικά, προσθέτουμε την αποβολή του Σβασίγια στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η οποία ωστόσο, δεν θα στοιχίσει στο πρωτάθλημα, αφού δεν γράφηκε στο φύλλο αγώνα. Ετσι, ο παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο.
Στα θετικά, ότι ο Περογαμβράκης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, έπαιξε για πρώτη φορά σε φιλικό φέτος.

LIVE SPORT: Ο ΟΦΗ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 1 -0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Εντελώς διαφορετικό ΟΦΗ από αυτόν που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στα προηγούμενα φιλικά του επί ολλανδικού εδάφους παρακολουθήσαμε χθες. Οι Κρητικοί, με εμφανή τα σημάδια κούρασης, πραγματοποίησαν τη χειρότερη τους μέχρι τώρα εμφάνιση γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Ντεν Μπος στο τελευταίο τους φιλικό προτού η αποστολή επιστρέψει στην Ελλάδα.
Ο ΠαύλοςΔερμιτζάκης προτίμησε να χρησιμοποιήσει μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στην Ντεν Χάαγκ.
αφήνοντας μάλιστα εκτ0ς αποστολής τους Γκαλέτι. Παπάζογλου, Όγιος, Στάθη. Κάλαίτζιτς, Γιαγκιόζη και Αγριμάκη.
Οι Κρητικοί είχαν ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο αλλά στη συνέχεια η απόδοσή τους έπεσε και στο 27 ήρθε το γκολ για τη Ντεν Mπος όταν μετά από μία παράλληλη μπαλιά μπροστά από την περιοχή του ΟΦΗ. η μπάλα πήγε στον Βαν Ντεν Μπρο που από κοντά έκανε το 1-0.
Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη προσπάθησε να αντιδράσει.  Παρά τις αλλαγές που έκανε στην επανάληψη ο Καβαλιώτης τεχνικός, η απόδοση των Ασπρόμαυρων δεν βελτιώθηκε με αποτέλεσμα το 1 -0 να παραμείνει έως το τέλος.

Sportday: Θέλει πιο πολλά

ΑΥΠΗΡΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ (0-1) – ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ.

Τέσσερα φιλικά έχασε λόγω τραυματισμού ο Αλέξης Περογαμβράκης. ο οποίος επέστρεψε χθες στη δράση.
Στο τελευταίο του φιλικό τεστ επί ολλανδικού εδάφος. ο ΟΦΗ δεν είχε απλώς να αντιμετωπίσει μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, αλλά και τις δικές του πολλές απουσίες. Μοιραία, δεν παρουσίασε αντίστοιχα καλό πρόσωπο με αυτό των προηγούμενων τεστ και ηττήθηκε από την Ντεν Μπος με 1-0.
Μία μόλις ημέρα μετά το τεστ κόντρα στην Ντεν Χάαγκ. ο Παύλος Δερμιτζάκης κλήθηκε να κατεβάσει ένα εντυπωσιακά διαφορετικό σχήμα, έχοντας εκτός αποστολής τους Γκαλέτι. Ογιος. Παπάζογλου. Κάλαϊτζιτς.
Στάθη και Αγριμάκη. Παίζοντας σε πλαστικό χλοοτάπητα (παίζει κι αυτό τον ρόλο του…) ο ΟΦΗ δεν είχε ομοιογένεια, ούτε τα βασικά του επιθετικά ατού. με αποτέλεσμα να μη φανεί ιδιαιτέρως απειλητικός.
Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο γήπεδο και απείλησε με κεφαλιά του Κουτσιανικούλη μόνος στο 2′. αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο, έπεσε ο ρυθμός του και οι Ολλανδοί που ανέλαβαν τον έλεγχο σκόραραν με κοντινό πλασέ του Βαν Ντεν Μπρο στο 27′.
Στη φάση αυτή. χτύπησε ο Κουρδάκης με αποτέλεσμα να σηκωθεί από τον πάγκο ο Ζβασίγια και να πάρει τη θέση του. Λίγα λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ απείλησε με μακρινό σουτ του Μιλιάζες που δεν βρήκε στόχο.
Στην επανάληψη, ο Δερμιτζάκης προχώρησε σε αλλαγές, θέλοντας να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν είδε κάτι εντυπωσιακά διαφορετικό από την ομάδα του. Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε συνεπής ανασταλτικά (όπως σε όλα τα τεστ), αλλά δεν απείλησε ιδιαιτέρως τους Ολλανδούς.
Μοναδική εξαίρεση, μια άστοχη κεφαλιά του Ικλέγκ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Στα θετικά, η πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Περογαμβράκη. ο οποίος είχε χάσει όλα τα προηγούμενα τεστ λόγω τραυματισμού.
Ο ΟΦΗ… ξεμπέρδεψε με την Ολλανδία και μόνο άσχημα δεν τα πήγε. αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι ο Δερμιτζάκης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής (πάντα σε 4-2-3-1) και δεν παρέταξε ένα σταθερό σχήμα μόνο και μόνο για να παίρνει νίκες. Η αποστολή επιστρέφει… κουρασμένη από τη σκληρή δουλειά, αλλά χωρίς προβλήματα τραυματισμών, κάτι που χαροποιεί τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook