“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 1 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 1 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Γάτα

Τσεκάρουν στον ΟΦΗ και στόπερ από την Αργεντινή

Από τον ΟΦΗ έχουν βρει και παίκτη στην ελληνική αγορά, ενώ εξακολουθούν να παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του Μεϊτέ, αν και γνωρίζουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Χόνκα για να απελευθερώσει τώρα τον θηριώδη Αφρικανό αμυντικό. Οι κεντρικοί αμυντικοί στην Αργεντινή θεωρούνται από τους πλέον αξιόπιστους παγκοσμίως και οι άνθρωποι του ΟΦΗ αποφάσισαν να ρίξουν μία ματιά και προς εκείνη την κατεύθυνση. Από τη στιγμή που απέκτησαν τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, άλλωστε, η Κρήτη γενικότερα και το Ηράκλειο ειδικότερα έγιναν ιδανικός προορισμός για τους παίκτες από την άλλη… πατρίδα του Αριστοτέλη Ωνάση. Οι διοικούντες τον ΟΦΗ ποντάρουν και στις γνωριμίες του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος έδειξε εξαρχής ότι θέλει να Βοηθήσει τη νέα ομάδα του σε όλα τα επίπεδα. Με προσωπικές ενέργειές του, άλλωστε, έπεισε τον’Ογιος νο δοκιμάσει το ευρωπαϊκό όνειρο στην Κρήτη και έτσι πάλεψε την υπόθεση του Καράσκο. Ο Γκαλέτι κοιτάζει τώρα και για σέντερ μπακ.

Goal

Η “κατάρα” των πυλώνων

Σης 25 Μαρτίου έπεσε ένας πυλώνας του «Γεντί Κουλέ», προκαλώντας υλικές ζημιές σε παρακείμενη πολυκατοικία και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και χθες που ξηλώθηκε και δεύτερος (για λόγους ασφαλείας) έτυχε να γλιστρήσει από το φορτηγό που τον μετέφερε στο Γάζι και να καταλήξει στο οδόστρωμα πάνω στην εθνική οδό! Ούτε… καταραμένοι να ήταν οι πυλώνες του γηπέδου του ΟΦΗ! Πάλι καλά που για δεύτερη φορά (ξανά από τύχη και συγκυρίες) δεν θρηνήσαμε θύματα. 0 πυλώνας που έπεσε στη μέση της εθνικής οδού στην έξοδο προς Γιόφυρο προκάλεσε απλώς πρόβλημα στην κυκλοφορία και σίγουρα αρκετά επιφωνήματα ανακούφισης. Να σημειωθεί ότι είχε ξηλωθεί το πρωί από τη θύρα 1, επειδή κρίθηκε σκόπιμο μετά το ατύχημα του Μαρτίου να τοποθετηθεί μία πιο ελαφριά κατασκευή (με αυτόν τον τρόπο π ΠΑΕ θεωρεί πως δεν θα έχει και πρόβλημα στο θέμα της καταλληλότας του γηπέδου). Και θαρρείς πως κάποια… υπερφυσική δύναμη έθεσε εκ νέου σε κίνδυνο ανυποψίαστους πολίτες (στην προκειμένη περίπτωση διερχόμενους οδηγούς.

Goal

Αισιοδοξία για την άδεια του “Γεντί Κουλέ”

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες στο «Γεντί Κουλέ» για την αντικατάσταση των πυλώνων φωτισμού, αλλά και την αναμόρφωση των σκεπάστρων, ώστε το γήπεδο να πληροί όλα τα κριτήρια ασφαλείας και να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα της 18ης Αυγούστου με τον Πανιώνιο. Μάλιστα, ο πυλώνας στη γωνία της θύρας 1 με τη 2 -που ήταν δίπλα από εκείνον που έπεσε στη διάρκεια της σεζόν- ξηλώθηκε, αφού έχει αποφασιστεί να τοποθετηθεί κατά μήκος της θύρας 1 μια οιδηροκαταοκευή με λαμπτήρες σαφώς ελαφρύτερους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook