Και όμως ο «Βλο», τα έδωσε όλα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πολωνός επιθετικός αποτέλεσε τον κύριο εκφραστή των “μουρμούρων” που έφευγαν από τις εξέδρες και τους φιλάθλους του ΟΦΗ. Αιτία, οι πολλές χαμένες ευκαιρίες και τα… σχεδόν “άχαστα” γκολ  που έχανε!

Παρ’ όλα αυτά, όπως σας παρουσιάζουμε, δεν αποτελεί βεβαίως κοινό μυστικό, ο συμπαθής Βλόνταρτσικ φρόντισε να τα δώσει όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου ο ΟΦΗ να φύγει νικητής από την αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Συγκεκριμένα, ο Πιότρ Βλόνταρτσικ ήταν πρωταγωνιστής στις πέντε από τις εννέα φάσεις που έκανε ο ΟΦΗ, δίχως βέβαια να πετύχει το γκολ. Όμως το ότι ήταν μέσα στις φάσεις και δημιούργησε αυτές τις ευκαιρίες δείχνει ότι έκανε τις σωστές κινήσεις προκειμένου να σκοράρει…

Ακόμα, μην ξεχνάτε ότι ο ίδιος ήταν που μπλέχτηκε σε δύο “καυγάδες” δείχνοντας το πάθος του κατά την διάρκεια της αναμέτρησης… Παρ’ όλα αυτά, την φετινή περίοδο δεν έχει βοηθήσει στο σκοράρισμα όσο την περσινή περίοδο όπου πέτυχε 9 γκολ ενώ φέτος έχει σκοράρει μόλις μια φορά, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στην Ηλιούπολη.

Και βέβαια, το πιο σημαντικό από την παρουσία του Βλόνταρτσικ ήταν ότι κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο ΟΦΗ κατάφερε να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς επί του Εθνικού.