«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 2 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Sportday: Με δύο σχήματα

Δεν έλαμψε στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους ο ΟΦΗ.

Δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την απόδοση της ομάδας τους οι περίπου 500 οπαδοί του ΟΦΗ, που παραβρέθηκαν χθες το απόγευμα στο «Βαρδινονιάννειο» νια το φιλικό με τον νεοφώτιστο στη Football League Α.Ο. Χανιά. Ηθελαν κάτι περισσότερο και σε γκολ (1-0 έληξε) και σε καλό ποδόσφαιρο.
Στο πρώτο τεστ επί ελληνικού εδάφους, ο ΟΦΗ είχε την εδαφική υπεροχή, απείλησε για πρώτη φορά με τον Ογιος (απέκρουσε στο 12ο λεπτό το πλασέ του Αργεντινού με τα πόδια ο Θεοδωρόπουλος) κι άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με κοντινή προβολή του Τριποτσέρη.
Πάντως, μολονότι ο ΟΦΗ στο β’ ημίχρονο βγήκε με διαφορετική ενδεκάδα, εντούτοις ανέβασε ρυθμό.
Γκολκίπερ έπαιξε ο Φερνάντεζ. αριστερά ο Μονιάκης. δεξιά ο Μπούρμπος. κεντρικοί αμυντικοί ο Δαμιανάκης με τον Σβσσίγια.
Αμυντικοί μέσοι ο Μπανούσης με τον Μακρή. Αριστερά ο Κουτσιανικούλης. δεξιά ο Περογαμβράκης.
ελεύθερος ο Λαμπρόπουλος και στην κορυφή ο Νιμανί.
Στα δε Χανιά, μπήκαν οι Γωνιωτάκης. Ζαντριάς και Μίλιεβιτς στην θέση των Τσάτσου. Δρακάκη. Παγώνη. Στο 77ο λεπτό ο Δερμιτζάκης απέσυρε τον Ζβασίγια κι έβαλε τον Φαζό.

GOAL

Με τον κεντρικό αμυντικό Θοδωρή Τριποτσέρη να χρίζεται για δεύτερο φιλικό παιχνίδι σκόρερ (στο 26′ και από κόρνερ του Ογιος σκόραρε με διπλή προσπάθεια) ο ΟΦΗ κέρδισε χθες σε ματς που διεξήχθη παρουσία 600 φιλάθλων στο Βαρδινογιάνειο 1-0 τον AO Χανίων. Οι «μελανόλευκοι», που τα βρήκαν σκούρα από την καλή αμυντική λειτουργία των Χανιωτών, είχαν καλύτερη απόδοση στο β’μέρος.
ΟΦΗ (α’ μέρος): Δασκαλάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Σβασίγια, Καλαϊτζής, Βερόν, Γκαλέτι, Φραγκουλάκης, 0γιος, Παπάζογλου.
ΟΦΗ (β’ μέρος:) Φερνάντες, Μπούρμπος, Μονιάκης, Ζβασίγια, Δαμιανάκης, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόποιυλος Κουτσιανικούλης, Νιμανί, Περογαμβράκης.

ΦΩΣ: Νίκησε τα Χανιά ο ΟΦΗ (1-0)

Φιλική νίκη επί του AO Χανίων πέτυχε χθες ο ΟΦΗ με σκορ 1-0. Για ένα ακόμα φιλικό ο ΟΦΗ ήταν σοβαρός, με καλή αμυντική λειτουργία, αλλά έδειξε ότι έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης επιμένει στο 4-2-3-1 και έτσι χθες ο Δασκαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μιλιάζες στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Στάθης στο δεξί, με τους Σβασίγια και Τριποτσέρη να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή Κάλαϊτζιτς και Βερόν ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Φραγκουλάκη μπροστά, δεξιά τον Γκαλέτι, αριστερά τον Όγιος και στην κορυφή της επίθεσης τον Παπάζογλου.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 26′. Ο Όγιος εκτέλεσε κόρνερ, ο Τριποτσέρης πήρε την κεφαλιά, ο θεοδωρόπουλος απέκρουσε, αλλά με νέα προσπάθεια ο Τριποτσέρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 6′ ο Φραγκουλάκης είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ και στο 13′ σουτ του Όγιος απέκρουσε ο θεοδωρόπουλος. Στο 45′ ο Φραγκουλάκης από καλή θέση σούταρε άουτ. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε σχεδόν όλη η ενδεκάδα του ΟΦΗ. Ο Φερνάντες ήταν ο γκολκίπερ, οι Μπούρμπος, Μονιάκης στα άκρα της άμυνας, οι Σβασίγια, Δαμιανάκης αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Μακρής και Μπανούσης ήταν οι αμυντικοί χαφ, ο Λαμπρόπουλος αγωνιζόταν μπροστά τους, με τους Κουτσιανικούλη και Περογαμβράκη να αγωνίζονται στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Νιμανί σέντερ φορ. Η καλύτερη στιγμή για τους Κρητικούς στο δεύτερο μέρος ήταν στο 52′ όταν κεφαλιά του Περογαμβράκη απέκρουσε ο θεοδωρόπουλος, ο οποίος στο 55′ έκανε το ίδιο σε φάουλ του Μονιάκη.
ΟΦΗ α’ ημίχρονο: Δασκαλάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Σβασίγια, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Γκαλέτι, Φραγκουλάκης, Όγιος, Παπάζογλου.
ΟΦΗ β’ ημίχρονο: Φερνάντες, Μπούρμπος, Μονιάκης, Σβασίγια, Δαμιανάκης, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Νιμανί, Περογαμβράκης.
ΑΟΧ: θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Καμπλιώνης, Πιθαρούλης, Ντράγκοβιτς, Κότσι, Μποτωνάκης, Παγώνης, Τσάστος, Δρακάκης, Πάγκαλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook