Ο φουλ μπακ Κάρλος Μιλιάζες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση στο φιλικό του ΟΦΗ με τον ΑΟ Χανιά δείχνοντας πολλές επιθετικές αρετές.

Για τον Κάρλος Μιλιάζες τα έχουμε γράψει ξανά και ξανά. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά τον είδαμε να αγωνίζεται LIVE και από κοντά ώστε να αποκτήσουμε μια παραπάνω άποψη.

Πρόκειται για ένα φουλ μπακ που μπορεί άνετα – βάσει τεχνικής κατάρτισης – να αγωνιστεί και στην θέση του αριστερού χαφ. Άλλωστε, η τεχνική του κατάρτιση είναι εξαιρετική και αυτό φάνηκε από τις “40αρες” και “50αρες” μπαλιές που επιχείρησε προσπαθώντας να αλλάξει το παιχνίδι του ΟΦΗ για την άλλη πλευρά.

Τα χαρακτηριστικά του

Ωστόσο, ένα από τα προσόντα του 32χρονου ποδοσφαιριστή είναι το ότι μπορεί να παίξει ένας εναντίον ενός και να δημιουργήσει μόνος του επιθέσεις για τον αντίπαλο. Διαθέτει σέντρα – ξυράφι και είδαμε αρκετές φορές να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο μέσα από τις πλαγιοκοπήσεις του.

Δεν είναι ο μπακ που θα πετάξει μπροστά την μπάλα και θα προσπαθήσει μέσα από το σπριντ να ξεπεράσει τον αντίπαλο του αλλά θα πάει με την μπάλα αμέσως πάνω στον αντίπαλο για να τον περάσει με ντρίμπλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook