Πρόταση στον Βεζυρίδη από την Παναχαϊκή που θέλει και Κιάσσο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Ψώνια»… από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ θέλει να κάνει η Παναχαϊκή που κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη ενώ πληροφορίες από την Πάτρα αναφέρουν ότι στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκεται και ο Κώστας Κιάσσος.

Ο γκολκίπερ της Κρητικής ομάδας είναι πλέον ελεύθερος καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μιας ενώ μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από δύο σούπερ – χρονιές κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ. Από ότι αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης δέχτηκε επίσημη πρόταση από την Παναχαϊκή ωστόσο ο ίδιος απάντησε λέγοντας ότι περιμένει τον ΟΦΗ θέτοντας τον σύλλογο ως βασική προτεραιότητα του.

Κάτι που έρχεται σε πλήρη συνεννόηση με την επιθυμία του Νίκου Αναστόπουλου να τον διατηρήσει στο ρόστερ του ΟΦΗ, οπότε πρέπει να θεωρούμε τυπικής διαδικασίας το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πάντως, το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής για παίκτη του ΟΦΗ δεν σταματάει στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη καθώς οι Πατρινοί ενδιαφέρονται για την απόκτηση και του Κώστα Κιάσσου με τον Χανιώτη μέσο να έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Αλέξη Κούγια στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook