To στόρυ της μεταγραφής του Ζε Εντουάρντο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule σας παρουσιάζει το στόρυ της μεταγραφής του Ζε Εντουάρντο στον ΟΦΗ. 

Στον ΟΦΗ είχαν ενημερωθεί εδώ και καιρό από τον μάνατζερ του Ανδρέα Λαμπρόπουλου πως ο παίκτης περιμένει πρόταση από ομάδα της Αγγλίας και θα καταθέσει πρόταση. Έτσι, στον ΟΦΗ κινήθηκαν άμεσα προκειμένου να αναπληρώσουν το κενό του με αποτέλεσμα να συμφωνήσουν με την Πάρμα για την απόκτηση του Ζε Εντουάρντο.

Την Τρίτη προέκυψε το όνομα του 22χρονου ποδοσφαιριστή και ουσιαστικά μέσα σε λίγες μέρες έκλεισε η μεταγραφή. Ο Μάνθος Πουλινάκης την Τετάρτη συναντήθηκε με τον Νίκο Μαχλά και τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους μίλησε για την προοπτική να φορέσει ο παίκτης τα “ασπρόμαυρα”.

Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν πως πρόκειται και μια ιδανική επιλογή καθώς ο παίκτης συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουν στον ΟΦΗ. Ο Ζε Εντουάρντο αποτελεί έναν παίκτη που θα δώσει βάθος στην μεσαία γραμμή της ομάδας, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Παύλος Δερμιτζάκης, κάνει γκελ στον κόσμο, ενώ αποτελεί και μία προσιτή επιλογή.

Την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ταξίδεψε για την Αθήνα που ήταν προγραμματισμένο το συμβούλιο της Super League και αργά το απόγευμα αναχώρησε για την Ιταλία όπου είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Ζε Εντουάρντο, Μίνο Ραϊόλα, τον ίδιο τον παίκτη αλλά και τους ανθρώπους της Πάρμα.

Οι τρεις πλευρές συμφώνησαν σε όλα και έτσι ο πρόεδρος του ΟΦΗ την Παρασκευή μαζί με τον παίκτη ήρθαν στο Ηράκλειο όπου ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και το μόνο που απομένει να είναι το τυπικό κομμάτι και οι υπογραφές.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook