H αποχώρηση Κουρδάκη… φανερώνει στόπερ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η αποχώρηση του Παναγιώτη Κουρδάκη ξένισε κάποιους, ωστόσο ο Παύλος Δερμιτζάκης κατά την παραμονή της ομάδας στην Ολλανδία είχε τονίσει πως η ομάδα θα αποκτήσει σίγουρα ένα στόπερ ενώ μπορεί να υπάρξει και άλλη εισροή η εκροή παικτών. Ήδη ο ΟΦΗ απέκτησε τον Ζε Εντουάρντο που δεν είναι στόπερ ενώ αποχώρησε ο Παναγιώτης Κουρδάκης κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον Αντρέα Λαμπρόπουλο.

Η αποχώρηση Κουρδάκη δείχνει πως στον ΟΦΗ έχουν βρει τον αντικαταστάτη του. Θεωρείται βέβαιο πως η ομάδα δεν επρόκειτο να μείνει ουσιαστικά με δύο στόπερ τους Τριποτσέρη και Σβασίγια καθώς κάτι τέτοιο εκτός από τεράστιο ρίσκο θα θεωρούταν και αλλόκοτο. Στα υπόψιν υπάρχει βέβαια και ο Μπάμπης Δαμιανάκης ο οποίος εντυπωσίασε με την απόδοση του στην προετοιμασία της ομάδας ωστόσο ο παίκτης δεν έχει υπογράψει ακόμα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η απομάκρυνση Κουρδάκη δείχνει πως στον ΟΦΗ έχουν βρει τον αντικαταστάτη του, ενώ δεν αποκλείεται μετά την απομάκρυνση του νεαρού στόπερ η ομάδα να κινηθεί ακόμα και για δύο μεταγραφές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook