“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 5 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 5 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoue τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.

Sportday

Στην τελική ευθεία του στόπερ

Το θέμα του στόπερ κυριαρχεί πλέον στον ΟΦΗ. Το «κόψιμο» του Παναγιώτη Κουρδάκπ από τη συνέχεια της προετοιμασίας δημιουργεί βεβαιότητα όη ήδη οι ιθύνοντες της κρητικής ομάδας έχουν κάποιον κεντρικό αμυντικό σταντ μπόι.
Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς, πέραν των ανθρώπων που χειρίζονται τις μεταγραφικές υποθέσεις, είναι αν ο ΟΦΗ θα πάει απευθείας στην απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη ή θα εξαντλήσει πρώτα όλες τις πιθανότητες για την απόκτηση του Πάμπλο Κοντρέρας.
Ασφαλώς, η περίπτωση του έμπειρου Χιλιανού είναι δύσκολη, όμως αυτό είναι κάτι ηου εξαρχής ήξεραν στο Ηράκλειο.
Χθες. οι «μελονόλευκοι» είχαν ρεπό και από σήμερα η προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος θα μπει στην τελική ευθεία. Ο Παύλος Δερμιτζάκης επιθυμούσε ένα δυνατό φιλικό για πρόβα τζενεράλε. όμως δεν κατέστη δυνατό. Ετσι. θα αρκεστεί στα ματς της Τετάρτης με τον Ρούβα και της Κυριακής με την Επισκοπή. Εκεί θα βγάλει και τα τελικά του συμπεράσματα για την ενδεκάδα που προορίζει για βασική στο πρωτάθλημα. Κι αφού είναι πιθανόν να ενταχθεί στο μεταξύ και ο νέος στόπερ.

Goal

Κερδίζει συμβόλαιο ο Δαμιανάκης

Η λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κουρδάκη όπως όλα δείχνουν δίνει μια θέση στο «μελανόλευκο» ράστερ στον Μπάμπη Δαμιανάκη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στη μέχρι τώρα προετοιμασία και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει «ανάψει» το πράσινο φως για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.
Από κει και πέρα, οι «μελανόλευκοι» χθες είχαν ρεπό, ενώ προγραμματίστηκαν φιλικά παιχνίδια την Τετάρτη με τον Ρούβα και την Κυριακή με την Επιοκοπή. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Βραζιλιάνος Ζε Εντουάρντο.

Ελεύθερος Τύπος

Ποιότητα με Ζε Εντουάρντο

Μια ακόμα σημαντική λύση για την μεσαία γραμμή του διαθέτει πλέον ο ΟΦΗ μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Ζε Εντουάρντο ως δανεικού από την Πάρμα για τον επόμενο χρόνο. Ο τεχνικός του Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο», αφού θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα από τους Ματιάς Βερόν. Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Γιώργο Μακρή, Ζε Εντουάρντο και Μιχάλη Φραγκουλάκη τους τρεις παίκτες που όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου. Στο μεταξύ Παρελθόν από τον ΟΦΗ αναμένεται να αποτελέσει ο Παύλος Κουρδάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook