“Τρέχουν” στον ΟΦΗ για τις υποθέσεις δανεισμών και αποδεσμεύσεων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέραμε και το πρωί, στον ΟΦΗ υπάρχουν μια σειρά από εσωτερικά και ΑΝΟΙΚΤΑ ζητήματα που στην ομάδα θέλουν να τα τρέξουν άμεσα και εντός των επόμενων 24ωρων.

Ήδη αναχώρησαν οι περισσότεροι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Παύλο Δερμιτζάκη ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που ακόμα παραμένουν “μετέωροι”: Τάσος Τζιράκης, Θωμάς Καπουράνης, Στέφανος Γουναρίδης, Λάζαρος Χαριτωνίδης, Παναγιώτης Κουρδάκης.

Όπως τόνιζαν στον ΟΦΗ σήμερα το απόγευμα – στόχος είναι να κλείσουν αυτές οι υποθέσεις μέχρι την Πέμπτη με Παρασκευή προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιοι θα αποχωρήσουν ως δανεικοί και ποιοι ως ελεύθεροι.

Είχαμε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τον Στέφανο Γουναρίδη που δεν αποκλείεται να πάρει σάρκα και οστά. Αυτήν την στιγμή όλοι οι παραπάνω – εκτός του Κουρδάκη – κάνουν προπόνηση μόνοι τους και δεν προπονούνται με την μεγάλη ομάδα.

Έτσι, δημιουργείται μια κατάσταση που σίγουρα δεν είναι καλή τόσο για την ίδια την ομάδα όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Στόχος της ΠΑΕ είναι να κλείσει όλες τις υποθέσεις και δεν αποκλείεται να λυθούν και όλα τα συμβόλαια!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook