Νέοι πυλώνες 30 μέτρων θα μπουν στο “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρουσία του ειδικού πολιτικού μηχανικού έγινε το πρωί της Τρίτης η έκθεση στο “Γεντί Κουλέ” όπου τρέχουν πλέον οι εξελίξεις για να λυθεί το θέμα με τον φωτισμό του γηπέδου.

Όπως αναφέραμε χθες, στο Ηράκλειο βρέθηκε ειδικός πολιτικός μηχανικός προκειμένου να εποπτεύσει τους τους πυλώνες αλλά και κυρίως πως θα αντικατασταθεί ο φωτισμός ώστε να είναι επαρκής εν όψει της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο.

Η νεότερη εξέλιξη έχει να κάνει με την απόφαση που πάρθηκε ώστε να τοποθετηθούν νέοι πυλώνες ύψους 30 μέτρων που θα μπουν περιμετρικά του γηπέδου! Μάλιστα θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για το ξήλωμα τους προκειμένου να έχουν τοποθετηθεί οι νέοι πυλώνες.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι για αυτόν τον λόγο θα μεταφερθούν άλλοι πυλώνες από το “Βαρδινογιάννειο” που θα τοποθετηθούν περιμετρικά του γηπέδου ενώ θα γίνει και ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος φωτισμού. Ήδη, το πρωί βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ” ο Ανδρέας Μανουσάκης που επόπτευσε τις εργασίες μαζί με τον Γιώργο Πάγκαλο που θα αναλάβει την τοποθέτηση των πυλώνων ενώ στην συνέχεια βρέθηκε στο κεντρικό γήπεδο και ο Μάνθος Πουλινάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook