“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 7 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 7 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Στέλνουν Σούνκε

ΟΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού παραδέχτηκε ο τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης, στο περιθώριο του αγιασμού που τελέστηκε χθες το απόγευμα στο Βαρδιογιάννειο Αθλητικό κέντρο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε πως η κρητική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.
Οπως είπε: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία. Εχει μείνει μια κίνηση στις μεταγραφές για να κλείσουμε. Κοιτάζουμε 2-3 περιπτώσεις εδώ και καιρό και νομίζω ότι είμαστε κοντά. Είχα αφήσει ένα ανοιχτό παράθυρο, για μια ακόμη κίνηση εφόσον φύγει κάποιος παίκτης. Ενημερωθήκαμε για τον Λαμπρόπουλο και αποκτήσαμε τον Ζε Εντουάρντο. ο οποίος μπορώ να πω ότι μας ταιριάζει σαν παίκτης».
Μία απο τις υποθέσεις που εξετάζονται είναι αυτή του υψηλόσωμου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού Τζόναθαν Σούνκε (γεν. 22/2/1987). ο οποίος ανήκει στην Εστουδιάντες απο την οποία ο ΟΦΗ ψώνισε Γκαλέτι και Ογιος. Οπως γράφουν τα αργεντίνικα Μ Μ Ε. ο ΟΦΗ κάνει προσπάθειες για να πάρει δανεικό τον Αργεντινό στάπερ. Στο Ηράκλειο, πάντως, υποστηρίζουν ότι εξετάζουν και άλλες λύσεις, όλες απο την ξένη αγορά.
Ξεκινάει σήμερα η διαδικασία αφαίρεσης των πυλώνων στις θύρες 4 και 5 του «Γεντι Κουλέ», ώστε να μπορέσει το γήπεδο να πάρει άδεια και να αγωνιστεί σε αυτά ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, αλλά και σε όλη τη φετινή σεζόν.

Goal

Θέλει και Σούνκε από την Εστουδιάντες

Οι Κρητικοί ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό και στην Αργεντινή γράφουν ότι έχουν στο στόχοοτρό τους τον Τζόνοθαν Σούνκε ώστε να τον αποκτήσει αχ; δανεικό για τον επόμενο χρόνο.
0 26χρονος Σούνκε (γενν. 22/2/1987) ανήκει στην Εσιουντιάντες από την οποία αποκτήθηκαν ήδη οι Γκαλέτι και Ογιος και αποτέλεσε βασικό της στέλεχος κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου αχπόσο στο φετινό ράστερ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι καθώς υπήρξε επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση στην αργεντίνικη ομάδα Χθες στο Βαρδινογιάννειο πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.
Με δηλώσεις του ο Μάνθος Πουλινάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το «Γεντί Κουλέ» θα είναι έτοιμο για τον αγώνα της πρεμιέρας. Παρουσία ειδικού πολιτικού μηχανικού έγινε το πρωί της Τρίτης η έκθεση στο γήπεδο και αποφσσίοτηκε να τοποθετηθούν νέοι πυλώνες ύψους 30 μέτρων περιμετρικά του γηπέδου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα αφού ο χρόνος πιέζει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook