Τι λένε στην Αργεντινή για Σούνκε και ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο 26χρονος στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ και μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ αλλά και το τι λέει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Τζόναθαν Σούνκε είναι υπαρκτό και σήμερα – νέα δημοσιεύματα – από την Αργεντινή συνεχίζουν τις αναφορές για το «φλερτ» των δύο πλευρών. Η ιστοσελίδα El Dia” αναφέρει ότι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον πανύψηλο στόπερ και αναφέρει ότι είναι σε συζητήσεις με την Εστουδιάντες. Μάλιστα γίνεται λόγος για την «ομάδα των Όγιος, Γκαλέτι που ήδη αγωνίζονται στον ΟΦΗ».

Την ίδια ώρα, το μέλλον του Σούνκε στους «Φοιτητές» είναι αβέβαιο αφού ο ίδιος είναι πλέον 4ος στην ιεραρχία των στόπερ και ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι δεν δείχνει να τον υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα. Οι Ματίας Αγκιρεγκαράϊ, Σαντιάγκο Βεργκίνι και Χέρμαν Ρε μπαίνουν μπροστά από τον Σούνκε που αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί. Ωστόσο, τα ρεπορτάζ αυτής της εβδομάδας αναφέρουν ότι θα μείνει στον πάγκο και θα ξεκινήσει βασικός ο Βεργκίνι.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για τις 250 χιλιάδες ευρώ που έδωσε η Εστουδιάντες πριν από λίγους μήνες προκειμένου να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του.

Παράλληλα, υπάρχουν δηλώσεις από το περιβάλλον του Τζόναθαν Σούνκε που δηλώνει ότι αφενός θέλει να μείνει στην Εστουδιάντες για να παλέψει για μια θέση στην 11αδα και αφετέρου ότι δεν είναι διατεθειμένος να βρίσκεται εκτός ομάδας».

Όπως και να’ χει, μένει να φανεί αν το ενδιαφέρον για τον 26χρονο στόπερ θα μετουσιωθεί σε υπαρκτές συζητήσεις για την μετακίνηση του στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook