Ξηλώθηκαν και οι υπόλοιποι προβολείς στο “Γεντί Κουλέ” (fotos+video)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες στο “Γεντί Κουλέ” με το ξήλωμα των προβολέων που βρίσκονται στην Θύρα 8 και την Θύρα 4. 4 με 5 ημέρες η εκτίμηση για την αντικατάσταση τους.

Ξεκίνησαν άμεσα τα έργα στο γήπεδο με σκοπό να μην παρουσιαστεί κανένα απολύτως πρόβλημα εν όψει της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο. Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκαν συνεργεία στο “Γεντί Κουλέ” όπου ξηλώθηκαν οι πυλώνες που βρίσκονται στις θύρες 4 και 8 με αποτέλεσμα από την Πέμπτη να ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου προκειμένου να τοποθετηθούν οι νέοι που θα αντιμετωπίσουν και το ζήτημα του φωτισμού.

Με τους ανθρώπους του ΟΦΗ επικοινώνησαν και στελέχη της ΝΟVA όπου τους καθησύχασαν ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

[nggallery id=401]

Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση νέων πυλώνων που θα μεταφερθούν από το “Βαρδινογιάννειο” και οι εκτιμήσεις που κάνουν είναι ότι μέχρι την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook