Η συσπείρωση του ΟΦΗ παράδειγμα για τον ΑΟ Χανιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η συσπείρωση που υπάρχει στον ΟΦΗ ανάμεσα στην διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας δεν έχει βρει ανταπόκριση από όλους τους Έλληνες φιλάθλους αλλά αποτελεί και παράδειγμα για άλλες ομάδες όπως για τον ΑΟ Χανιά.

Άλλωστε, αυτό είναι το στοιχείο που έχει καταφέρει να κρατήσει τον ΟΦΗ ζωντανό κόντρα σε όλες τις κακουχίες και τις δυσκολίες που έχει συναντήσει η ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων. Οι στενοί δεσμοί που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ της διοίκησης του ΟΦΗ και των χιλιάδων φιλάθλων του έχει αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για άλλους συλλόγους που έχουν μεγάλη δυναμική για τα δικά τους δεδομένα δίχως όμως να υπάρχουν τα ίδια αποτελέσματα.

Τρανό παράδειγμα των παραπάνω, αποτελεί μέρος της ομιλίας του πρώτου σε ψήφους μέλους του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά Πατέρα Γιάννη Καραμουσαδάκη. Το στέλεχος του Χανιώτικου συλλόγου μιλώντας στην γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά αναφέρθηκε με ζήλο στην συσπείρωση που υπάρχει στον ΟΦΗ. Παράλληλα, τόνισε ότι η κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για τον ΑΟ Χανιά και τον κόσμο του ώστε να υπάρξουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

“Την ίδια ώρα που εμείς δεν μπορούμε να μαζευτούμε 10 άνθρωποι, στον ΟΦΗ και το Ηράκλειο υπάρχει μεγάλη συσπείρωση του κόσμου και των ανθρώπων της ομάδας προκειμένου να πετύχουν στον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Πρέπει να πάρουμε παράδειγμα τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ κάνει σωστές κινήσεις, έχει συσπειρωθεί ο κόσμος ενώ και εμείς διαθέτουμε την δυναμική και τον κόσμο δίχως να βλέπουμε τα ανάλογα αποτελέσματα” ήταν τα λόγια του Πατέρα Γιάννη Καραμουσαδάκη στην Γ.Σ. του ΑΟ Χανιά αποτυπώνοντας πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ και η οποία έχει “αγγίξει” ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook