Αποκαλύψεις Πουλινάκη για Γάλλο στόπερ και ξένο φορ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συζητήσεις που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τους δημοσιογράφους στο τραπέζι που παρέθεσε η διοίκηση του ΟΦΗ αποκάλυψε για δύο ακόμα μεταγραφές αλλά και για την υπόθεση Λαμπρόπουλου.

Στο τραπέζι που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο “Thalassa Club” προς τους δημοσιογράφους, τα στελέχη της ΠΑΕ αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Μάνθος Πουλινάκης μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ καθώς και για την μεταγραφική του ενίσχυση.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Τζόναθαν Σούνκε προσθέτοντας ακόμα ότι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος είναι και ένας Γάλλος κεντρικός αμυντικός – δίχως ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες για το ποιος είναι.

Παράλληλα, επισήμανε ότι είναι πιθανό να αποκτηθεί ένας ξένος επιθετικός που θα πλαισιώσει τους Παπάζογλου, Νιμανί και ο οποίος έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Ζε Εντουάρντο.

Τέλος, ο Μάνθος Πουλινάκης μίλησε και για την υπόθεση Λαμπρόπουλου που πήρε μια απρόβλεπτη εξέλιξη μετά την ενημέρωση που υπήρξε από τον εκπρόσωπο του.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε για την υπόθεση Λαμπρόπουλου ότι ο παίκτης υπολογιζόταν κανονικά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ωστόσο λίγο πριν επιστρέψει ο ΟΦΗ από την Ολλανδία η ΠΑΕ ειδοποιήθηκε ότι έρχεται πρόταση από το εξωτερικό που θα αποφέρει στα ταμεία της ένα ποσό γύρω στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook