“Αέρας” οικογένειας και σπουδαίας χρονιάς για τον ΟΦΗ! (fotos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το καλό κλίμα αλλά και τα χαμόγελα με την πίστη που βγήκαν για την χρονιά που έρχεται ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία που προέκυψαν από το τραπέζι της ΠΑΕ σε τεχνικό τιμ, παίκτες, υπαλλήλους, ΜΜΕ και τοπικούς φορείς.

Όλος ο ΟΦΗ έδωσε το παρόν στο τραπέζι που έγινε στον πανέμορφο χώρο του “Thalassa Club” του Βίκτωρα Μητρόπουλου στην Αμμουδάρα με την φιλοξενία να είναι άψογη και άπαντες να διασκεδάζουν μέχρι τα μεσάνυχτα. Άλλωστε, οι παίκτες τήρησαν το ωράριο και λίγο μετά τις 12.00 αποχώρησαν μαζί με τις οικογένειες τους.

Παρόντες ήταν όλα τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ, οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ευρυπίδης Κουκιαδάκης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Κλάδος ενώ είχαν κληθεί στα πλαίσια της συνεργασίας τους και οι χορηγοί της φετινής περιόδου.

Παρών ήταν και ο βουλευτής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης που συζήτησε για αρκετή ώρα τόσο με τα στελέχη της ΠΑΕ όσο και με το τεχνικό τιμ.

Ακόμα δείχνοντας για ακόμα μια φορά τις άριστες σχέσεις που έχει ο ΟΦΗ με τη NOVA, στην δεξίωση βρέθηκε και ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της συνδρομητικής τηλεόρασης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOVA κ. Πάνος Παπαδόπουλος.

[nggallery id=404]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook