Μεγάλη δικαίωση του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μεγάλη δικαίωση του ΟΦΗ είναι γεγονός καθώς το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα για επανεξέταση του φακέλου του, τυπική η διαδικασία πλέον, ενώ παράλληλα η απόφαση αναφέρει ότι δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια συμμετοχής οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι – οφ.

Έπειτα από έναν αγώνα δύο ολόκληρων μηνών, ο αγώνας του ΟΦΗ δικαιώθηκε αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτό τον ισχυρισμό της ομάδας για κακή σύσταση της επιτροπής αδειοδότησης και παράτυπη παρουσία του Δημήτρη Σμαΐλη.

Το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ στην απόφαση του έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΟΦΗ για επανεξέταση του φακέλου του από διαφορετική επιτροπή – κάτι που αποτελεί πλέον τυπική διαδικασία μετά και την δεύτερη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστήριου της ΕΠΟ που αναφέρει ότι «τροποποιεί την προκήρυξη της Football League και δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια συμμετοχής οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι – οφ σύμφωνα και με την δεσμευτική οδηγία της ΟΥΕΦΑ».

Η παραπάνω αναφορά της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ ουσιαστικά μετατρέπει σε τυπική διαδικασία την επανεξέταση του φακέλου του και πλέον απομένει να φανεί τι πρόκειται να συμβεί με την πιθανή διεξαγωγή των πλέι – οφ. Όσον αφορά αυτό το ενδεχόμενο, στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να διεξαχθούν πλέι – οφ καθώς κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί την δεδομένη χρονική στιγμή.

Βάσει της σημερινής απόφασης της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΟΦΗ αναμένεται να αποσύρει το πρωί της Πέμπτης την προσφυγή της από το Εφετείο Αθηνών.

Με το παραπάνω γεγονός, επιβεβαιώνεται πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του gentikoule.gr που είχε προαναγγείλει την μεγάλη δικαίωση του ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook