“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Κυριακή 11 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 11 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Eπισκοπή όπως Πανιώνιος

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΟΦΗ και στις 19:00 στο «Γεντί Κουλέ» η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη υποδέχεται την Επισκοπή και τουλάχιστον για ένα ημίχρονο ο Καβαλιώτης τεχνικός θα βάλει την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει την ερχόμενη Κυριακή εναντίον του Πανιωνίου. Χθες. εν τω μεταξύ, άρχισε από τη θύρα 1 η τοποθέτηση των νέων πυλώνων. Υπήρξαν στην αρχή αντιδράσεις κατοίκων, που φοβούνται μη συμβεί πάλι κανένα ατύχημα, ενώ δύο εξ αυτών διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν αποζημιώθηκαν για τις ζημιές που υπέστησαν όταν έπεσε ο πυλώνας. Όμως. ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων. Ανδρέας Μανουσάκης. καθησύχασε τους πάντες για τα πάντα και οι εργασίες προχώρησαν κανονικά.

Goal

Πρόβα με Επισκοπή

Την τελευταία πρόβα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος θα δώσει απόψε (στις 6 – «Γεντί Κουλέ») ο ΟΦΗ υποδεχόμενος την Επισκοπή. Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα εν όψει της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο και να ανοίξει τα χαρτιά του για την 11αδα.

ΦΩΣ

Ξαναγράφουν για ΟΦΗ και Σούνκε

Τις προηγούμενες μέρες τα ΜΜΕ της Αργεντινής έβγαλαν στο προσκήνιο ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Τζόναθαν Σούνκε. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός πολύ δύσκολα θα μείνει στην Εστουντιάντες, λόγω της πληρότητας που παρουσιάζουν οι «φοιτητές» στη συγκεκριμένη θέση. Οι Κρητικοί δεν διαψεύδουν ότι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον παίκτη, ίσα ίσα που το επιβεβαιώνουν. Και ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης. Βέβαια ο Σούνκε δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στη λίστα της ομάδας του Ηρακλείου, υπάρχει και ένας Γάλλος, αλλά και ένας Αφρικανός στόπερ. Πάντως χθες στην Αργεντινή η εφημερίδα «ΕΙ Dia» αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα, με το εξής ρεπορτάζ: «Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει εξέλιξη σε ό,τι αφορά τον Τζόναθαν Σούνκε, τον οποίο θέλει ο ΟΦΗ, αλλά ως δανεικό. Και αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμεί ούτε ο παίκτης ούτε η ομάδα». Αυτό είναι το νέο στοιχείο της υπόθεσης. Οτι δηλαδή ο Αργεντινός δεν θέλει να έρθει δανεικός στο Ηράκλειο, καθώς και ότι η Εστουντιάντες θέλει να απεμπλακεί μια και καλή από τον ποδοσφαιριστή. Μένει να φανεί αν βρεθεί η χρυσή τομή, ή αν οι ιθύνοντες του ΟΦΗ στραφούν στις δύο εναλλακτικές που έχουν στα υπ’ όψιν.
Στις προχθεσινές του δηλώσεις ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκαθάρισε ότι η καθυστέρηση στην εύρεση κεντρικού αμυντικού έγινε συνειδητά, προκειμένου να περιοριστούν οι πιθανότητες λάθους και να μη μετανιώσουν αργότερα οι άνθρωποι της ομάδας για την επιλογή που έκαναν. Κατά τα άλλα, σήμερα στις 18.00, στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ υποδέχεται την Επισκοπή, παιχνίδι που αποτελεί την τελευταία πρόβα πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος. Ο Δερμιτζάκης δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει απέναντι στον Πανιώνιο, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα με τραυματισμό και όλοι είναι πάνοπλοι.
Προχθές το βράδυ, οι Λουτσιάνο Γκαλέτι, Μανώλης Μονιάκης και Μιχάλης Φραγκουλάκης βρέθηκαν στη γιορτή της ΑΕ Ηρακλής-θέρισο και αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας, που στη συγκεκριμένη περιοχή έχει θερμούς υποστηρικτές. Οι τρεις ποδοσφαιριστές τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έγιναν μέλη του συλλόγου. Υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με τον κόσμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook