Πρωταθλητής δευτέρου γύρου ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι δεδομένο και γνωστό, εδώ και αρκετές αγωνιστικές ότι ο ΟΦΗ παίζει μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία αποτελώντας την καλύτερη ομάδα της Football League. Όταν την ίδια, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός “αγκομαχούν” για να κερδίσουν – ο ΟΦΗ παρουσίαζε εξαιρετική εικόνα δημιουργώντας ένα αήττητο σερί εννέα αγωνιστικών.

Και με βάση την βαθμολογική συγκομιδή των τριών πρώτων της βαθμολογίας, ο ΟΦΗ αναδεικνύεται σε πρωταθλητή του δευτέρου γύρου έχοντας συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς σε σχέση με τους υπόλοιπους δύο.

Συνολικά, ο ΟΦΗ σε 13 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 29 βαθμούς που είναι και οι περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία έχοντας υποστεί μόλις δύο ήττες. Μια την 19η αγωνιστική από την Αναγέννηση Καρδίτσας και άλλη μια από τον Πανθρακικό.

Δεύτερος με τρεις βαθμούς λιγότερους ακολουθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει συγκεντρώσει 26 βαθμούς στα 13 παιχνίδια που έχει δώσει στον δεύτερο γύρο ενώ ο Παναιτωλικός έχει μαζέψει 25 βαθμούς.

Σε 13 αγώνες ο ΟΦΗ έχει πετύχει 9 νίκες, έχει ηττηθεί δύο φορές όπως δύο φορές έχει αναδειχθεί ισόπαλος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πετύχει 7 νίκες όμως έχει αναδειχθεί ισόπαλος 5 φορές ενώ έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα, αυτήν από τα Τρίκαλα. Τέλος ο Παναιτωλικός έχει πετύχει επίσης 7 νίκες, έχει γνωρίσει 2 ήττες ενώ έχει φέρει 4 ισοπαλίες.