Δερμιτζακης: “Tυπικό το θέμα του στόπερ,συμφωνία για 2 χρόνια” (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Επισκοπή αποκάλυψε πως ο ΟΦΗ συμφώνησε με στόπερ ο οποίος δεν είναι ο Σούνκε καθώς ο συγκεκριμένος παίκτες ήταν σε δεύτερη μοίρα λόγω του ότι μπορούσε να αποκτηθεί μόνο σαν δανεικός.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε για την υπόθεση του στόπερ ότι «έχουμε καταλήξει σε έναν ποδοσφαιριστή. Θέλω να πιστεύω ότι ακόμα και αύριο μπορεί να κλείσει. Ο Σούνκε έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε όμως δεν είναι πρώτος στην λίστα γιατί θέλαμε έναν παίκτη που θα έρθει ελεύθερος και να υπογράψει για δύο χρόνια».

Όσον αφορά το αν κατέληξε στους 11 που σκέφτεται για το ματς με τον Πανιώνιο επισήμανε ότι «αυτό το παιχνίδι και το αυριανό (σημ. το φιλικό με ΠΑΟΚ) δεν έχουν σχέση με το ποιος θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο. Είναι δύο ακόμα παιχνίδια στα πλαίσια του να βρούμε τον ρυθμό που θέλουμε και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια».

Σχετικά με την βελτίωση που έδειξε ο ΟΦΗ, ο Παύλος Δερμιτζάκης υπογράμμισε ότι «είχαμε καλύτερο ρυθμό από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια και βάσει κάποιων προβληματισμών που είχαμε, σήμερα βγήκαν κάποια πράγματα. Αν θυμάστε, είπαμε μετά το φιλικό με τον Ρούβα ότι πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία και σήμερα αυτό συνέβη. Η ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και αυτό πρέπει να κάνουμε: Να κρατήσουμε έναν καλό ρυθμό για 90 λεπτά. Σε όλα τα παιχνίδια βάζουμε έναν στόχο. Για να έρθει η νίκη, πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ώστε να έρθουν τα γκολ. Και ακόμα δεν δεχτήκαμε το γκολ. Όμως, ξαναλέω ότι η ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης». Για το αν έμεινε ευχαριστημένος πρόσθεσε λέγοντας ότι «ένας προπονητής δεν μένει ποτέ ικανοποιημένος. Πάντα ψάχνεται για να το δουλεύει και να βελτιωνόμαστε. Νομίζω ότι υπάρχει όρεξη, διάθεση, σίγουρα δεν υπάρχει ο χρόνος όμως στην πρεμιέρα θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να κερδίσουμε το ματς».

Ενώ για την παρουσία των νεαρών Φαζού και Δαμιανάκη είπε πως «προσπαθούμε να βάζουμε ως στόχο την προώθηση κάποιων παιδιών αλλά δεν το κάνουμε απλά για να το λέμε. Από την αρχή είναι κοντά μας οι Φαζός και Δαμιανάκης που θα πλαισιώσουν την υπόλοιπη ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook