Φωτάκης: «Δικαιωμένοι εμείς και ο κόσμος του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγα λεπτά μετά την δικαίωση του ΟΦΗ, ο Μανώλης Φωτάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε την χαρά του για το ευτυχές τέλος του αγώνα που έκανε ο σύλλογος. Ένας εκ των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ ΟΦΗ που έδωσε το παρόν στην σημερινή διαδικασία σχολιάζοντας την σημερινή δικαίωση του συλλόγου είπε ότι «όλοι νιώθουμε δικαιωμένοι όπως και ο κόσμος του ΟΦΗ. Το θέμα των πλέι – οφ είναι δευτερεύων θέμα που θα μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες όμως ο ΟΦΗ δεν φοβάται τίποτα και είμαι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ».

Όσον αφορά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ πρόσθεσε: «Το δικαστήριο διέγνωσε και το θέμα του κωλύματος του κυρίου Σμαΐλη καθώς και ότι ήταν κακή η συγκρότηση της επιτροπής αδειοδότησης. Πλέον, ακυρώνει την απόφαση με την οποία η ΠΑΕ ΟΦΗ στερήθηκε της αδειοδότησης και έκρινε ότι πρέπει να εξεταστεί ξανά ο φάκελος του με άλλη επιτροπή. Από εδώ και πέρα, η ΕΠΟ δικαιώνει απόλυτα τον αγώνα μας και δεν έχει αντικείμενο η προσφυγή μας στο Εφετείο Αθηνών. Από την στιγμή που το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαιώνει απόλυτα τις θέσεις μας και αύριο θα υποβάλουμε παραίτηση από το Εφετείο Αθήνων».

Τέλος, μιλώντας για την πιθανή διεξαγωγή των πλέι – οφ, ο Μανώλης Φωτάκης δήλωσε «αυτόφωρη διαδικασία είναι ο ορισμός των πλέι – οφ. Τώρα αν μπορούν να γίνουν, αυτό είναι απόφαση άλλων φορέων. Δηλαδή, πρέπει να φανεί τι θα γίνει με τις ομάδες της Football League και πλέον θα μπουν άλλα θέματα. Ο κύριος Καλογιάννης πρέπει να ορίσει μια γενική συνέλευση σύμφωνα με την οποία πρέπει να ορίσει την έναρξη των πλέι – οφ».