Δοκιμές και ευκαιρίες στο φιλικό 2-2 με τον ΠΑΟΚ από Δερμιτζάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O ΠΑΟΚ αιφνιδίασε τον ΟΦΗ καθώς στην πρώτη φάση του αγώνα άνοιξε το σκορ όταν μετά από λάθος του Μπανούση, ο Αλέκου έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο ΟΦΗ άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το πρώτο δεκάλεπτο και απείλησε για πρώτη φορά στο 13΄ όταν ο Χριστοδουλάκης απέκρουσε το σουτ του Όγιος ενώ το ίδιο έπραξε και 4 λεπτά αργότερα στο σουτ του Βιτώρου.

Στο 27΄ ο ΟΦΗ είχε νέα καλή στιγμή στο παιχνίδι όταν μετά από σέντρα του Μονιάκη, ο Νιμανί έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 1-1 χάρις σε τέρμα του Ροβύθη.

Με γκολ ξεκίνησε η επανάληψη, με την ομάδα του Κρουσσώνα να ανακτά το προβάδισμα. Στο 46΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολιακουδάκη, ο Αλέκου έπιασε την κεφαλιά και σημείωσε το 1-2

Ο ΟΦΗ  «απάντησε» 7 λεπτά αργότερα όταν ο Φραγκουλάκης κέρδισε πέναλτι καθώς ανετράπη από τον Χαλκιαδάκης . Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-2.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακάτεψε την τράπουλα στην συνέχεια δίνοντας μάλιστα χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιδιά από την Κ20.

Η επόμενη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ ήρθε στο 66΄ όταν μετά από προβολη του Νιμανί,  έδιωξε ενστικτωδώς ο Χριστουδαλακης και στην εξέλιξη της φάσης ο “κεραυνός” του Μανιδάκη από τα 40 μέτρα ανάγκασε τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ σε εκπληκτική επέμβαση.

Τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι ήταν στο 82΄για τον ΟΦΗ  όταν μετά από σέντρα του Μονιάκη, ο Κανούλας έπιασε την κεφαλι και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Ζερβός

Το Live της αναμέτρησης

Κεκλεισμένων των θυρών το σημερινό φιλικό το οποίο θα διεξάγεται στο ΒΑΚ

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης, Δαμιανάκης, Μπανούσης, Μονιάκης, Βερόν, Βιτώρος, Φραγκουλάκης, Ροβύθης, Νιμανί, Όγιος

ΠΑΟΚ: Χριστοδουλάκης, Τζορμπατζάκης, Μακατουνάκης, Τσολακούδης, Κολιακουδάκης, Σκουτέλης, Δερμιτζάκης, Αλέκου, Νύκταρης, Ταβλαδοράκης

18:03 Σέντρα στο παιχνίδι

6΄ Λάθος από τον Μπανούση,  ο Αλέκου έκλεψε την μπάλα και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ

13΄ Σουτ του Όγιος, απέκρουσε ο Χριστοδουλάκης

17΄Δυνατό σουτ από τον Βιτώρο, απέκρουσε ο Χριστοδουλάκης

27΄ Σεντρα από τον Μονιάκη, ο Νιμανί έπιασε την  κεφαλιά,η μπάλα πέρασε μόλις άουτ

35΄ Σέντρα από τον Όγιος, ο Μπανούσης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε αουτ

37΄ Γκολ για τον ΟΦΗ. Ο Ροβύθης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ισοφαρίζει σε 1-1 για τον ΟΦΗ. 

Ο Παύλος Δερμιτζάκης επαναφέρει στο σημερινό φιλικό το αγαπημένο του 4-2-3-1. Ο Δασκαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, Μπανούσης-Δαμιανάκης αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Μονιάκη να είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Στάθη στο δεξί. Βερόν και Βιτώρος είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Φραγκουλάκη να αγωνίζεται μπροστά τους. Δεξιά στην επίθεση βρίσκεται ο Ροβύθης, αριστερά ο Όγιος και στην κορυφή ο Νιμανί.

45+1 Λήξη ημιχρόνου

  • Χρονο συμμετοχής θα πάρουν στο δεύτερο ημίχρονο και παίκτες από την Κ20 και συγκεκριμένα οι  Γκαιταν, Μανιδάκης, Μπολάκης, Μαραθιανός, Χύσι, Παχάκης

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο

46΄ Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολιακουδάκη, ο Αλέκου έπιασε την κεφαλιά και σημείωσε το 1-2

50΄Ο Φαζός στην θέση του Μπανούση

53΄ Γκολ για τον ΟΦΗ. Ο Χαλκιαδάκης ανέτρεψε τον Φραγκουλάκη μέσα στην περιοχή και έχουμε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και ισοφάρισε σε 2-2

56΄ Πάσα του  Όγιος στον Νιμανί, το σουτ του τελευταίου κατέληξε στην αγκαλιά του Χριστοδουλάκη

60΄ Ο Μανιδάκης στην θέση του Ροβύθη

65΄Ο Κανούλας στην θέση του Βιτώρου

66΄Προβολη του Νιμανί,  έδιωξε ενστικτωδώς ο Χριστουδαλακης, στην εξέλιξη της φάσης ο “κεραυνός” του Μανιδάκη από τα 40 μέτρα ανάγκασε τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ σε εκπληκτική επέμβαση.

72΄ Βερόν και Φραγκουλάκης περνάνε εκτός αγωνιστικού χώρου. Στην θέση τους οι Χύσι και Γκαϊτάν

82΄ Σέντρα του Μονιάκη, ο Κανούλας έπιασε την κεφαλιά, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ζερβός

Τέλος αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook