Βεζυρίδης: «Αν γίνουν πλέι – οφ, επιστρατευόμαστε όλοι μας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο «στρατιώτης» που λέγεται Πολυχρόνης Βεζυρίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο διεξαγωγής των πλέι – οφ έδωσε το στίγμα του: «Αν χρειαστεί, επιστρατευόμαστε όλοι για τον ΟΦΗ». Ο φύλακας – άγγελος της «ασπρόμαυρης» εστίας είπε χαρακτηριστικά ότι «σίγουρα δεν είναι κάτι που μας χαροποιεί γιατί δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας μας, τι συμβαίνει με τις ομάδες και πιστεύω ότι τα πλέι – οφ είναι ένα γελοίο θέμα εδώ που φτάσαμε. Αν πάλι, χρειαστεί να επιστρατευτούμε και να επιστρέψουμε στις προπονήσεις, δεν το συζητάμε θα γυρίσουμε πίσω όλοι μας και θα δώσουμε την μάχη μας. Αν και πάλι πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική και η ομάδα θα πάρει αυτό που αξίζει και το οποίο δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ».

Παράλληλα, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ την επόμενη περίοδο κάνοντας επίσης τον απολογισμό των δύο χρόνων που βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πολυχρόνη Βεζυρίδη στον Athletic Radio 104,2

Για τις καταστάσεις που βιώνουν στον ΟΦΗ: «Όλη η ζωή μας είναι τον τελευταίο καιρό και τους κόπους όχι μόνο της φετινής σαιζόν αλλά και της περσινής. Η μεγαλύτερη χαρά που μπορούμε να πάρουμε είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ. Τι διακοπές μπορούμε να κάνουμε όταν βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση και περιμένουμε να μάθουμε τα ευχάριστα νέα;»

Για όσα συμβαίνουν εις βάρος του ΟΦΗ: «Έχω ξαναπεί ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας να παίρνονται οι αποφάσεις από ανίκανους ανθρώπους που δεν ξέρουμε τι σκοπιμότητες που έχουν. Μετά τα τελευταία γεγονότα καταλάβαμε όλοι μας γιατί δεν θέλουν τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ. Είναι μια καθαρή ομάδα που ξεκινάει από την διοίκηση μέχρι και τους παίκτες και η οποία δεν θα έπαιζε κανένα παιχνίδι με κουπόνια και διάφορα στοιχήματα».

Για την υπόθεση των στημένων αγώνων: «Κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή και να καθαρίσει ο χώρος από τα λαμόγια τα οποία κονομάνε στις πλάτες των παικτών και του φίλαθλου κόσμου. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για να την πληρώσουν καλά, είτε οι εμπλεκόμενες ομάδες είτε τα εμπλεκόμενα πρόσωπα».

Για τον εαυτό του: «Σίγουρα, τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα έχω δεθεί με αυτήν, την αγαπώ και θέλω να την φτάσω εκεί που πρέπει και εκεί που της αρμόζει. Παρότι έληξε το συμβόλαιο, νιώθω ότι δεν έχω φύγει από την ομάδα έστω και αν δεν γνωρίζω αν θα επιστρέψω. Σίγουρα, εφόσον η ομάδα πάρει την άνοδο θα ήθελα να είμαι μαζί της στην Σούπερ Λίγκα και να την βοηθήσω στη νέα προσπάθεια».

Για το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΟΦΗ: «Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο και ουσιαστικό. Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό μιας και οι ανθρώποι τρέχουν για την ομάδα. Αυτήν την στιγμή προέχει η επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ και μετά νομίζω ότι εφόσον υπάρχει η διάθεση θα υπάρξει η συμφωνία».

Για όλα όσα θυμάται από τα δύο χρόνια παραμονής του στον ΟΦΗ: «Τι να πρωτοθυμηθώ, περνούν από το μυαλό μου διάφορες εικόνες. Δεν πιστεύω ότι τόσος κόπος και τέτοια προσπάθεια θα καταλήξουν στο καλάθι των αχρήστων. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι η αγάπη του κόσμου που την νιώθω έντονα σε κάθε στιγμή».

Για το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής: «Υπάρχει το ενδιαφέρον από την Παναχαϊκή όμως την έχω «μπλοκάρει» γιατί ζήτησα να περιμένω την κατάληξη του θέματος του ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα αν θελήσω να πάω σε άλλη ομάδα θα συζητήσω και με την Παναχαϊκή. Όμως έχω πει ότι προέχει ο ΟΦΗ».