Μαχλάς: «Αν γίνουν πλέι – οφ, είμαστε έτοιμοι»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tην ικανοποίηση του για την τροπή που πήρε το θέμα του ΟΦΗ αλλά και την δικαίωση της ομάδας μίλησε ο Νίκος Μαχλάς αφήνοντας “ανοικτό παράθυρο” για την θέση του στην προεδρία του συλλόγου. «Γενικά η προσπάθεια που έχει γίνει μας αφήνει ικανοποιημένους γιατί δεν πήγαμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο χρόνος μας δικαίωσε και από άλλα πράγματα και αναφέρομαι στα στημένα. Γενικά θεωρώ πως ο Θεός ήταν μαζί μας» ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Μαχλά μιλώντας στο “NOVAΣΠΟΡΦΜ”.

Για το αν έχει ενημέρωση αν θα γίνουν τα play offs, απάντησε: «Από την στιγμή που συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκ θα πρέπει να περιμένουμε. Πρέπει να οριστούν τα play offs και η κλήρωση θα πρέπει να γίνει με τις ομάδες που έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν οι ποδοσφαιριστές πουν ότι δεν θα παίξουν, είναι δικαίωμά τους. Για αυτό και εμείς κρατούσαμε τους παίκτες μας. Είμαστε μια ομάδα που είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε τις εξελίξεις και τις αποφάσεις που θα βγουν».

Όσον αφορά στην «μάχη» του ΟΦΗ, ανέφερε: «Ευελπιστούμε να τελειώσει ομαλά αυτό το θέμα. Δεν μου αρέσει αυτό, αλλά ακούγεται πολύ αφ’ υψηλού. Δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε κάτι. Στα πολιτικά δικαστήρια δεν πήγαμε για την ΕΠΟ. Την Ελληνική Ομοσπονδία την σεβόμαστε. Στα πολιτικά δικαστήρια πήγαμε από την στιγμή που πιστεύουμε πως ένα μέλος δεν έπρεπε να είναι. Ευτυχώς που όλα πήγαν καλά και φαίνεται πως δικαιωθήκαμε».

Για την παρουσία του στην διοίκηση του ΟΦΗ, ο Νίκος Μαχλάς, τόνισε: «Ειλικρινά έχω περάσει δύο χρόνια αγχωτικά και δύσκολα και όλες τις πλευρές. Αν ξαναγινόταν κάτι τέτοιο δεν θα έπαιρνα το ρίσκο. Το έκανα γιατί έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές και για εμένα και για τον κ. Κουράκη, όπως και για άλλους ανθρώπους που βοήθησαν την ομάδα. Εγώ δεν ξέρω αν θα με βρει και του χρόνου πρόεδρο σε αυτή την ομάδα. Οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι για το καλό αυτής της ομάδας».

Αναφορικά με το αν η άνοδος του ΟΦΗ θα φέρει και την «σωτηρία» της ομάδας, δήλωσε: «Και τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Όπως έχει χτυπήσει η κρίση σε όλους τους τομείς και ο ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά θα μειωθούν, δεν μπορώ να καταλάβω πως θα βρεθούν οι πόροι για να ανασάνουν οι ομάδες. Αυτό που πρέπει είναι να μπουν νέοι παράγοντες και να ξεκινήσει από την αρχή και το ελληνικό ποδόσφαιρο να κοιτάει από τα σπλάχνα του να βγάζει παίκτες και να γίνει ανταγωνιστικό στην Ευρώπη».

Ερωτηθείς αν σοκαρίστηκε από την δημοσίευση των ονομάτων που εμπλέκονται στην υπόθεση των «στημένων», ο πρόεδρος των Κρητικών, απάντησε: «Προσωπικά δεν σοκαρίστηκα. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανένα. Δεν είμαι ο κατάλληλος να πω ποιος φταίει. Πιστεύω ότι εφόσον θα υπάρξουν δίκες θα έρθει η δικαίωση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και όσοι τα έχουν κάνει αυτά να πληρώσουν. Μας προσβάλει όλους αυτό».

Τέλος, για το γεγονός πως σαν σήμερα είχε πάρει μεταγραφή στον Άγιαξ, δήλωσε: «Σαν σήμερα είχα πάρει μεταγραφή στον Άγιαξ. Ελπίζω κι άλλοι ποδοσφαιριστές να κάνουν κάτι ανάλογο, έχουν βγει ήδη πολλοί, το ποδόσφαιρο να μπει σε καινούριες βάσεις και να κάνουν καλύτερη καριέρα από ότι εγώ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook