Αυγενάκης: «Η πλήρης δικαίωση θα έρθει με την άνοδο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την δικαίωση του ΟΦΗ από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε με δήλωση του λέγοντας ότι “η πλήρης δικαίωση για τον ΟΦΗ θα έρθει με την άνοδο του στην Σούπερ Λιγκ“.

Αναλυτικά η δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη

«Μετά από αγώνα δύο μηνών του ΟΦΗ, αλλά και την παρέμβαση της UEFA δια του Γενικού Γραμματέα της, κ. Τζιάνι Ινφαντίνο, που εξέθεσε την πολιτική ηγεσία του Υπ. Αθλητισμού / Πολιτισμού, τον κ. Πιλάβιο και τους χειρισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας, άρχισε να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο για τον τρόπο εξέτασης των αδειοτήσεων των Ελληνικών ομάδων.

Η δικαίωση της Ηρακλειώτικης Ομάδας είναι γεγονός, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στη συνεδρίασή του για να επιληφθεί της υπόθεσης της μη αδειοδότησης του ΟΦΗ,  αποφάσισε να κάνει δεκτή την επανεξέταση του φακέλου του, από διαφορετική επιτροπή. Πρόκειται πλέον για τυπική διαδικασία μετά και την δεύτερη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η οποία τροποποιεί την προκήρυξη της Football League, ώστε δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια συμμετοχής οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι – οφ σύμφωνα με την δεσμευτική οδηγία της ΟΥΕΦΑ.

Αναμένουμε την πλήρη δικαίωση της Ηρακλειώτικης Ομάδας, η οποία θα έρθει με την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία».