«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Τετάρτη 14 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Sportday: Εκλεισε τον Ζορό του

«ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΘΑ ΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ», ΔΗΛΩΣΕ ΟΙΒΟΡΙΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ.

Παίκτης του ΟΦΗ γιο τα επόμενα τρία χρόνια είναι και επίσημα από χθες ο Mαρκ Ζορό. καθώς μετά τη ρύθμιση και των τελευταίων λεπτομερειών υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.
Λίγο μετά τις υπογραφές ο Μαρκ Ζορό κι αφού φωτογραφήθηκε στο «Γεντί Κουλέ» με κασκόλ της ομάδας, έκανε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη μεταγραφή μου στην ιστορική ομάδα του ΟΦΗ και από το γεγονός ότι θα έχω για συμπαίκτες τους Γκαλέτι και Ζε.
που είναι παγκόσμιας κλάσης, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μάνθο Πουλινάκη για τις προσπάθειες που έκανε και τη δυνατότητα που μου δίνει να αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. θέλω επίσης να υποσχεθώ στους φιλάθλους ότι σε κάθε ματς θα δίνω τα πάντα για να είναι ικανοποιημένοι.
Εχω μάθει και έχω δει από βίντεο ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα ένθερμος και θα κάνω τα πάντα για να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοι».
Φυσικά, ο Ζορό μετέχει κανονικά στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος για να παίξει στην πρεμιέρα εναντίον του Πανιωνίου.
Ομως. η απόκτηση του 30χρονου Ιβοριανού δεν είναι το μοναδικό θέμα που έχει αίσιο τέλος για την ομάδα της Κρήτης καθώς πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση και των 4 πυλώνων στο «Γεντί Κουλέ», ενώ τελειώνουν και μια σειρά από δευτερεύουσες εργασίες, όπως το βάψιμο σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και η τοποθέτηση κλιματιστικών σε πολλές αίθουσες του γηπέδου.
Ολα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να εγκρίνει την απαιτούμενη άδεια χρήσης του γηπέδου, όπως έλεγαν χθες οι παράγοντες της ομάδας του Ηρακλείου. Την οποία άδεια, πάντως, θα παραλάβουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ σήμερα το πρωί. Οπως τονίζουν στην ΠΑΕ. στο γήπεδο έγιναν τιτάνιες προσπάθειες για να είναι όλα εντάξει στην ώρα τους και μάλιστα για τον λόγο αυτό ο Γιώργος Πάγκαλος, η παρουσία του οποίου έπαιξε τον πιο σπουδαίο ρόλο στην ολοκλήρωση των εργασιών, παρέθεσε γεύμα σε όλους όσοι βοήθησαν στις εργασίες.

GOAL: ΖΟΡΟ 3ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ… ΤΕΛΟΣ

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα από χθες ο Ιβοριανός Μαρκ Ζόρο, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη μεταγραφή μου στην ιστορική ομάδα του ΟΦΗ και από το γεγονός ότι θα έχω για συμπαίκτες τους Γκαλέτι και Ζε Εντουάρντο που είναι παγκόσμιας κλάσης» ανάφερε ο Ζόρο, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών. Το ρόστερ του ΟΦΗ αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές και μοναδική προϋπόθεση να αλλάξει κάτι είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από την ομάδα ένας εκ των Παπάζογλου ή Λαμπρόπουλου, που έχουν κατά καιρούς εκδηλώσει τάσεις φυγής.
Πήρε την άδεια για το «Γεντί Κουλέ» Την άδεια χρησιμοποίησης του «Γεντί Κουλέ» εξασφάλισε και τυπικά χθες ο ΟΦΗ από την αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών της τοποθέτησης των πυλώνων. Σύμφωνα μάλιστα με τους Κρητικούς, το θέμα με την ασφάλεια των πυλώνων θα λυθεί μια και διά παντός για τον ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook