Zoρό στο “France Football”: “Να υψωθεί ξανά η καριέρα μου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιβοριανός στόπερ του ΟΦΗ μίλησε στο “France Football” για τη νέα πρόκληση της καριέρας του και τόνισε ότι ήθελε να αλλάξει παραστάσεις στην ζωή του.

Ο Μαρκ Ζορό αγωνίστηκε στην Γαλλία με την φανέλα της Ανζέ αποτελώντας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της δεύτερης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος. Μιλώντας για την μετακίνηση του στον ΟΦΗ, ο Μαρκ Ζορό τόνισε ότι “ήθελα μια διαφορετική αίσθηση στην ζωή μου. Φτάνοντας στην Γαλλία, ο στόχος μου ήταν να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία. Όμως, αυτό δεν συνέβη και ήθελα να αγωνιστώ σε ένα καλύτερο επίπεδο. Και ύστερα ήρθε η πρόταση του ΟΦΗ. Έφτασα πριν από λίγες ημέρες και μόλις ξεκίνησα”.

Σχετικά με την προηγούμενη περίοδο, ο Μαρκ Ζορό τόνισε ότι “είχα καλές στιγμες, όμως ίσως όχι τις καλύτερες (σημ. εννοεί την απώλεια της ανόδου). Ήμουν ο 120ς καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος βάσει του ranking του France Football και αυτό λέει πολλά για εμένα”.

Όσον αφορά την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε ότι “υπέγραψα την Δευτέρα στον ΟΦΗ και μόλις ξεκίνησα να προπονούμαι. Έχω μια πολύ καλή εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω αγωνιστεί σε Ιταλία, Πορτογαλία, Γαλλία όμως πιστεύω ότι επίσης το ελληνικό ποδόσφαιρο μου ταιριάζει. Είμαι εδώ για να ξαναζήσω την καριέρα μου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook