Πουλινάκης: “Πάνω από όλα η οικονομική εξυγίανση του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “woop” αναφέρθηκε στις πιθανότητες της πραγματοποίησης της μεταγραφής του Ταμούδο επαναλαμβάνοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί η οικονομική εξυγίανση της ομάδας.

«Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να αποδώσουν τα αναμενόμενα και ο ΟΦΗ να έχει μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Αυτό που μας απασχολεί εμάς περισσότερο είναι που καταφέραμε να συνδυάσουμε την οικονομική εξυγίανση, με τις καλές κινήσεις. Πετύχαμε καλά deals και δεν ξεφύγαμε από το μπάτζετ που είχαμε οριοθετήσει και από εκεί που μας… έπαιρνε» είπε χαρακτηριστικά ο Μάνθος Πουλινάκης για τις φετινές προσθήκες στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Αναφορικά με τον Ταμούδο, ο κ. Πουλινάκης επεσήμανε: «Ναι, ισχύει! Έχουμε καλές σχέσεις με τον Έλληνα εκπρόσωπό του και επειδή και εκείνος έχει καλές σχέσεις με τον ίδιο τον παίκτη, κάναμε την κίνηση αυτή. Ακόμα είναι νωρίς και δεν ξέρουμε πως θα πάει. Θέλουμε να δούμε τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και άμα θέλει ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα και μετά θα φανούν όλα. Νομίζω ότι μπορεί στο τέλος να γίνει, δεν είναι όμως ούτε εύκολο, αλλά ούτε και δύσκολο!» τόνισε ο Μάνθος Πουλινάκης και συμπλήρωσε: «Αν γίνει η μεταγραφή του Ταμούδο θα είναι και η τελευταία κίνηση, εκτός και αν βρεθεί κάποια ανάλογη περίπτωση παίκτη – ευκαιρία όπως του πρώην επιθετικού της Εσπανιόλ».

Τέλος, αναφερόμενος στην πολύ καλή προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας σχολίασε: «Είναι αλήθεια, υπάρχει ενθουσιασμός στον κόσμο. Όταν κάτι αλλάζει προς το καλό, είναι φυσιολογικό να αρέσει. Ελπίζουμε να προσφέρουμε στον κόσμο κι άλλες χαρές».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook