Σε καλό επίπεδο οι επαφές ΟΦΗ – Ταμούδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το άπιαστο όνειρο ενός παίκτη του επιπέδου του Ταμούδο μπορεί να πάρει σάρκα και οστά εφόσον ο παίκτης πειστεί να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του τη νέα χρονιά.

Ένα ενθαρρυντικό στοιχείο στην υπόθεση του Ισπανού επιθετικού είναι αυτό που συνδέει την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα με την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα σοβαρού επιπέδου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προκειμένου να ψηθεί ο Ταμούδο, στην ομάδα έχουν επιστρατεύσει όλα τα “δυνατά χαρτιά” που μπορούν να επικαλεστούν ως ΟΦΗ: Δηλαδή, την παρουσία παικτών διεθνούς φήμης όπως είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και ο Ζε Εντουάρντο.

Όπως επίσης το γεγονός ότι σε αυτήν την διαδικασία, ο ΟΦΗ δείχνει εμπράκτως την θέληση του να συνεργαστεί με τον Ραούλ Ταμούδο μιας και τις επαφές κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΟΦΗ που μέσω του μάνατζερ του έχει έρθει πολύ κοντά σε αυτά που θέλει να ακούσει ο Ισπανός ποδοσφαιριστής. Και δεν αναφερόμαστε στο οικονομικό επίπεδο της μεταγραφής.

Το ευχάριστο είναι ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο και πως ο Ταμούδο δεν έχει “ξεκόψει” το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί την επόμενη σαιζόν. Και όσο είναι “ζεστός” ο Ταμούδο, τόσο το καλύτερο για τον ΟΦΗ που περιμένει τα ευχάριστα νέα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook