«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 18 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Sportday: Οριστικά εκτός ο Παπάζογλου

Οριστικά εκτός ο Παπάζογλου Μέχρι την ύστατη στιγμή ο Παύλος Δερμιτζάκης περίμενε τον Σάκη Παπάζογλου. μπας και ο θεσσαλονικιός φορ καταφέρει να προπονηθεί. Ομως. η δισκοκήλη έβγαλε τελικά νοκ άουτ τον σέντερ φορ του ΟΦΗ και ο Καβαλιώτης τεχνικός αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός εικοσάδας.
Επίσης ο Δερμιτζάκης δεν συμπεριέλαβε στο «καστ» για τη σημερινή πρεμιέρα και τον Μανόλη Μονιάκη. μια και ο Κρητικός αριστερός μπακ στην προπόνηση της Παρασκευής είχε νιώσει ενοχλήσεις στη γάμπα, που τελικά τον κρατάνε εκτός. Αλλά η δική του απουσία δεν προκαλεί τόσο μεγάλο πονοκέφαλο, καθώς ο ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο «θ. Βαρδινογιάννης)» υπήρχαν διαθέσιμα μόνο για τις θύρες U. 5. θ κι ελάχιστα για την 3, αφού στις υπόλοιπες εξέδρες εξαντλήθηκαν. Οπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, στο γήπεδο προβλέπεται σήμερα αρκετός κόσμος και ο ΟΦΗ θα έχει θερμή συμπαράσταση.
Μονιάκης δεν συμπεριλαμβανόταν, ούτως ή άλλως, στα σχέδια για την αρχική ενδεκάδα εναντίον του Πανιωνίου.
Επειτα από αυτή την εξέλιξη με τον Παπάζογλου. ο Δερμιτζάκης δεν έχει πολλές επιλογές για την κορυφή της επίθεσης κι έτσι προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Νιμανί. μολονότι ο εν λόγω παίκτης δεν ικανοποίησε απόλυτα με την παρουσία του στα φιλικά παιχνίδια. Αντίθετα, ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου φαίνεται πως θα ξεκινήσει τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός άσος δεν έχει παίξει ολόκληρο ενενηντάλεπτο στη διάρκεια των αγώνων της προετοιμασίας.
Οσον αφορά το σύστημα, ο προπονητής της κρητικής ομάδας επιλέγει για το σημερινό ματς το 4-3-3. καθώς ο Ζε -και ας συμπεριελήφθη στην εικοσάδα- δεν είναι 100% έτοιμος για να παίξει κι ελλείψει άλλου παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί ως «δεκάρι» το 4-2-3-1 εγκαταλείπεται προσωρινό. Στον πάγκο θα είναι και ο Μαρκ Ζορό. κάτι που ουσιαστικά είχε προαναγγείλει ο Παύλος Δερμιτζάκης. τονίζοντας άτι ο Ιβοριανός στόπερ δεν έχει φτάσει ακόμη στην επιθυμητή κατάσταση.
Φυσιολογικό, πάντως, αφού αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του ΟΦΗ και άργησε πολύ να ενσωματωθεί στην ομάδα.

GOAL: Ομάδα δηλητήριο

Μέσα στο «καμίνι» του Δεκαπενταύγουστου, το κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί έναν ΟΦΗ εντελώς διαφορετικό! Γεμάτο προσδοκίες πως θα τα καταφέρει και πάλι να γίνει η ομάδα-φόβητρο για όλους.
Με όπλο τον ενθουσιασμό από τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις των Γκαλέτι, Ζόρο και Ζε Εντουάρντο και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που κρύβει το ρόστερ τους, οι Κρητικοί στην πρεμιέρα καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε έναν Πανιώνιο ακόμα πιο… αδυνατισμένο.
Μόνο και μόνο η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, σύμφωνα με την οποία γνωστοποιούσε πως έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για το παιχνίδι, αποδεικνύει τη δίψα των φίλων του για να είναι κοντά στη νέα προσπάθεια.
Τελικά οι φόβοι του Παύλου Δερμιτζάκη επιβεβαιώθηκαν αφού ο Θανάσης Παπάζσγλσυ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή, αναγκάζοντας έτσι τον προπονητή του να έχει κατά νου διάφορα σενάρια για να υπερκαλύψει τη συγκεκριμένη απώλεια. Πρωταγωνιστής και στα δύο (4-2-3-1 ή 4-3-3) θα είναι ο Νιμανί, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, συνεπικουρούμενος είτε από τον Ογιος στην πρώτη περίπτωση, είτε από τον Περογαμβράκη και τον Κουτισανικούλη αν ο Δερμιτζάκης επιλέξει επιθετική τριπλέτα.
Χωρίς δελτίο ο Μενδρινός Στα φιλικά δεν έκανε νίκη και οι ενστάσεις για την πορεία του τη φετινή χρονιά εξακολουθούν να είναι μεγάλες. Ο Πανιώνιος «πέταξε» για το Ηράκλειο έχοντας τον τίτλο του αουτσάιντερ στο παιχνίδι, αλλά πολλάκις οι Νεοσμυρνιώτες έχουν καταφέρει να διαψεύσουν προγνωστικά και ειδήμονες.
Ο Νίκος Παντελής, κόντρα στα δεδομένα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει με τους απρόβλεπτους τραυματισμούς, δεν μπορεί να βασίζεται και στη βοήθεια του Κώστα Μενδρινού, του οποίου το δελτίο δεν έχει ακόμη εκδοθεί και αυτό διότι εξακολουθούν να υφίστανται αμφιβολίες για το αν η ανανέωση του συμβολαίου του λογίζεται ως μεταγραφή (ο Πανιώνιος έχει περιορισμούς άνω των 24 ετών) ή όχι.

ΦΩΣ: Oριστικά εκτός ο Παπάζογλου

Οριστικά εκτός από το σημερινό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο στο «Γεντί Κουλέ» έμεινε ο Θανάσης Παπάζογλου. Οι ενοχλήσεις που έχει στη μέση ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν του επέτρεψαν να δώσει το παρών στο σημερινό παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους». Αν η θεραπεία που θα κάνει ο στράικερ των Ηρακλειωτών δεν αποδώσει, τότε δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο επέμβασης, που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για 2-3 εβδομάδες. Πέρα από τον Παπάζογλου, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Μανώλη Μονιάκη. Ο αρισκρός οπισθοφύλακας των Κρητικών αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από την προχθεσινή προπόνηση. Ούτε χθες κατάφερε να προπονηθεί, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή. Σε αντίθεση με αυτούς, ο Αλέξης Περογαμβράκης είναι ανάμεσα στους 20 παίκτες που ανακοινώθηκαν, παρά το τράβηγμα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.
Ο Δερμιτζάκης προσανατολίζεται στο να παρατάξει σήμερα την ομάδα με τον Δασκαλάκη στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα τον Μπούρμπο, αριστερά τον Μιλιάζες και στο κέντρο της άμυνας τους Τριποτσέρη και Ζβασίγια.
Μπροστά τους θα χρησιμοποιηθεί ο Μακρής, ενώ αμυντικοί χαφ θα είναι οι Κάλαίτζιτς και Φραγκουλάκης. Δεξιά στην επίθεση θα βρίσκεται ο Γκαλέτι, αριστερά ο Κουτσιανικούλης και στην κορυφή ο Νιμανί. Την αποστολή συγκροτούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Στάθης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Ζβαστίγια, Κάλάίτζιτς, Βερόν, Βιτώρος, Γκαλέτι, Ζε, Κουτσιανικούλης, Μακρής, Νιμανί, Ογιος, Περογαμβράκης, Ροβύθης, Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης.
Εκτός έμειναν και οι Κυζιρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Γιαγκιόζης, Αγριμάκης.
Στον ΟΦΗ θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στο πρωτάθλημα, ακόμα και με… μισό μηδέν. Αυτό ζήτησε ο Παύλος Δερμιτζάκης από τους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση. «Χρειάζεται προσοχή και υπομονή. Αν είμαστε προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα έρθει το γκολ» είπε μεταξύ άλλων ο Καβαλιώτης προπονητής στους παίκτες του ενόψει της σημερινής πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα απέναντι στον Πανιώνιο.
• Ανακοίνωση αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων της σημερινής συνάντησης εξέδωσε η ΠΑΕ στην οποία αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο υπάρχουν διαθέσιμα μόνο για τις θύρες 4-5-8 και ελάχιστα για τη θύρα 3, καθώς στις υπόλοιπες θύρες εξαντλήθηκαν. Τα εισιτήρια του αγώνα, όπως και τα εναπομείναντα διαρκείας θα διατίθενται σήμερα, ημέρα του αγώνα, από τις 9.00 το πρωί».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook