Η αυταπάρνηση και το πάθος του Γεωργίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πάθος του Γιώργου Γεωργίου ξεχειλίζει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο 32χρονος αμυντικός μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 το έδειξε ακόμα μια φορά τονίζοντας ότι «είμαστε έτοιμοι για τα πλέι – οφ. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Η «κολόνα» της άμυνας του ΟΦΗ φώναξε παρών απέναντι στο ενδεχόμενο να γίνουν πλέι – οφ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε πάρει ένα πρόγραμμα που το ακολουθούμε γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μας βρίσκονται τα πλέι – οφ. Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πάρει το πρόγραμμα γιατί πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με τα πλέι – οφ αλλά εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν χρειαστεί θα γυρίσουμε και θα παίξουμε για να πάμε τον ΟΦΗ εκεί που ανήκει και εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Στην Σούπερ Λιγκ».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Γεωργίου στον Athletic Radio 104,2

Για το ενδεχόμενο να γίνουν τα πλέι – οφ: «Αν ξεκινούσαν τα πλέι – οφ τον Μάιο ήμασταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα και βρισκόμασταν σε τόσο καλή κατάσταση που τα πλέι – οφ θα ήταν τυπική διαδικασία. Οι τελευταίες εξελίξεις είναι μια δικαίωση για όλους μας, για τους παίκτες, τους προπονητές, την διοίκηση που έτρεχε όλη μέρα αλλά και για τον κόσμο. Δεν γνωρίζω αν θα γίνουν πλέι – οφ και πως θα βγούμε στην Σούπερ Λιγκ όμως περιμένουμε την άνοδο για να βρεθεί η ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται και εκεί που της αρμόζει».

Για την υπομονή τόσων εβδομάδων: «Δεν κάνουμε άδικα υπομονή. Βλέπουμε τώρα ότι καλά κάναμε υπομονή γιατί ήρθε τώρα η δικαίωση».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ: «Είναι πολύ δύσκολη η διεξαγωγή των πλέι – οφ για πολλούς λόγους. Έχουν φύγει πολλοί παίκτες εκτός από την ομάδα μας που δεν έχουν φύγει αρκετοί και είμαστε έτοιμοι αφού κάναμε προπονήσεις. Γενικά, όμως είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω πως μπορούμε να παίξουμε κάτω από τέτοιες συνθήκες. Υπάρχουν παιδιά που έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο τους όμως έχουν δείξει ότι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας και θα θέλουν να παίξουν».

Για την ετοιμότητα των παικτών του ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι στο καλύτερο επίπεδο από όλες τις ομάδες σε ότι έχει να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητας. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι ενώ είχαμε και τις λιγότερες απώλειες από κάθε άλλη ομάδα. Είμαστε με το ακουστικό στο χέρι και περιμένουμε την ενημέρωση ώστε να επιστρέψουμε, είτε παίζοντας πλέι – οφ, είτε πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο για την Σούπερ Λιγκ».

Για το «δέσιμο» που υπάρχει στον σύλλογο: «Σίγουρα, αυτό που υπάρχει στην ομάδα είναι κάτι ιδιαίτερο. Ότι περάσαμε, μας έχει πεισμώσει ακόμα περισσότερο και για αυτό η ομάδα είχε τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο και ήταν όλοι δεμένοι μαζί τους. Μας βγήκε μέσα στο γήπεδο αυτός ο θυμός ότι πρέπει να δικαιωθούμε και να βρεθεί ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ. Είναι σίγουρο και βέβαιο ότι η ομάδα θα είναι στην Σούπερ Λίγκα, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο».

Για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ: «Δεν σας κρύβω ότι ερχόμενος στον ΟΦΗ ήθελα να πάρουμε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ. Και από εκεί και πέρα, όλα τα προβλήματα που έχει περάσει αυτή η ομάδα θα ξεπεραστούν και θα ομαλοποιηθούν. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα για να βρεθεί στον σωστό τρόπο και να γίνει πρότυπο για όλες τις υπόλοιπες. Πιστεύω ότι μόλις βρεθούμε στην Σούπερ Λιγκ θα γίνει η ομάδα που ήταν και παλιότερα όπου όλοι ήθελαν να παίξουν στον ΟΦΗ».

Για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων: «Όλα αυτά γίνονται στην πλάτη των ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο. Χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι σε μια ομάδα που δεν είναι πουθενά και αποδεικνύεται και κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι εμείς κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook