Συμπεράσματα και σχόλια από τα στατιστικά του αγώνα με τον Πανιώνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βλέπει το… χαρτί με τα στατιστικά και προσπαθεί να αναλύσει όλα όσα προκύπτουν από τους αριθμούς της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο.

Ο ΟΦΗ είχε την καθολική υπεροχή απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες όμως γκολ δεν κατάφερε να πετύχει. Η πίεση του αυξήθηκε ακόμα περισσότερο μετά την είσοδο του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο παιχνίδι. Ο Αργεντινός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του “Γεντί Κουλέ” και με αυτόν στην σύνθεση του, οι αριθμοί του ΟΦΗ ανέβηκαν κατακόρυφα!

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε 40 λεπτά συμμετοχής (μαζί με τις καθυστερήσεις), ο Γκαλέτι είχε 3 σουτ και 5 σέντρες ενώ συνολικά ο ΟΦΗ πλαγιοκόπησε 35 φορές την άμυνα του Πανιωνίου!

Ο Πανιώνιος υπερτέρησε μόνο σε κλεψίματα – κάτι απολύτως φυσιολογικό – βάσει της κατοχής της μπάλας αφού εκείνος αμυνόταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Συνολικά, ο ΟΦΗ έκανε 9 σουτ ενώ ο Πανιώνιος μόλις 3 – και αυτά έξω από την περιοχή του Σήφη Δασκαλάκη. Ο τελευταίος ακούμπησε μόλις μια φορά την μπάλα. Ο ΟΦΗ είχε ακόμα τον διπλάσιο αριθμό πασών σε σχέση με τον Πανιώνιο – 56 έναντι 28.

Δείτε παρακάτω τους δύο πίνακες μέσα από το “Galanis Sports Data”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook