Ο έλεγχος του ΟΦΗ από το Gentikoule!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα και σίγουρα υπάρχει μια μικρή «πίκρα» για το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη που θα έδινε άλλη ώθηση στην ομάδα!

Το Gentikoule καταγράφει όλα όσα είδε στο «Γεντί Κουλέ»

Σήφης Δασκαλάκης / 7
Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους και ήταν θεατής του αγώνα. Ακούμπησε 2 – 3 φορές την μπάλα σε ολόκληρο το 90λεπτο και όποτε χρειάστηκε να επέμβει, το έκανε σωστά.

Χρήστος Μπούρμπος / 7
Ο αρχηγός του ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά ενώ όποτε βγήκε μπροστά του ο Κολοβός, τον σταμάτησε με ευκολία. Επιθετικά, βρήκε χώρους για να δημιουργήσει κινδύνους δίχως ωστόσο να έχουν συνέχεια οι ενέργειες του.

Κάρλος Μιλιάζες / 5
Εν αντιθέσει με την εικόνα που παρουσίασε στα φιλικά, χθες δεν ήταν αυτός που περιμέναμε όλοι μας. Μπορεί αμυντικά να μην απειλήθηκε από τον ανύπαρκτο – επιθετικά – Πανιώνιο όμως ο ίδιος δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση. Δεν βρήκε χώρους, ούτε για κάποια κούρσα αλλά ούτε και για σουτ.

Λίνκολν Ζβασίγια / 7
Απέναντι σε μια ομάδα που «πάτησε» ελάχιστα την περιοχή του ΟΦΗ, ο 21χρονος στόπερ απέδειξε ότι ξέρει να παίζει επιθετική άμυνα. Χάρις στην καλή του τεχνική κατάρτιση ανέβασε την ομάδα στην επίθεση, προωθήθηκε και γενικά έδειξε ότι ξέρει πως πρέπει να συμπεριφέρεται σαν έναν σύγχρονο στόπερ.

Θοδωρής Τριποτσέρης / 7
Εμφάνισε περισσότερο την ίδια εικόνα με τον Ζβασίγια απλά εκείνος είχε να αντιμετωπίσει σε μαν του μαν τον Αραβίδη. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον πρώτο σκόρερ του Πανιωνίου που τον «έσβησε».

Γιώργος Μακρής / 8
Από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ. Έκανε φοβερή δουλειά – κυρίως ανασταλτικά – και ιδιαίτερα όταν ο ΟΦΗ ρίσκαρε προκειμένου να πετύχει το γκολ της νίκης. Ανίκητος στον αέρα, έπαιρνε πάντα την πρώτη μπαλιά παίζοντας μπροστά από το στόπερ μοιράζοντας σωστά το παιχνίδι του ΟΦΗ.

Ζέλικο Κάλαϊτζιτς / 7
Το γνωστό «μηχανάκι» στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ. Ακούραστος, δεν σταμάτησε να τρέχει ούτε λεπτό και έδειξε ότι η επιστροφή του είναι πολύ σημαντική για τον ΟΦΗ. Εκμηδένισε το κέντρο του Πανιωνίου, έκλεψε πολλές φορές την μπάλα και έβγαλε υπεραριθμία στην επίθεση.

Αλέξης Περογαμβράκης / 6
Δεν βοήθησε όσο θα ήθελε και εκείνος. Και γενικά δείχνει πως όταν παίζει μακριά από την επίθεση – τότε είναι έξω από τα νερά του. Παρέμεινε στο παιχνίδι λόγω της ικανότητας του να εκτελεί όμως και πάλι δεν τα καταφέρε.

Βασίλης Κουτσιανικούλης / 6
Προσπάθησε αρκετά, είχε πάθος και πείσμα όμως δεν κατάφερε να γίνει επιθετικός. Ίσως δεν βοηθήθηκε και από το παιχνίδι του ΟΦΗ που προσπαθούσε – ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος – να γίνει απειλητικός με κάπως «άναρχο» τρόπο.

Μιχάλης Φραγκουλάκης / 6
Δείχνει να μην εγκλιματίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου και αυτό βέβαια προβληματίζει και τον ίδιο. Καλός παίκτης είναι, διαθέτει τεράστια προσόντα και ποιότητα όμως δεν την έχει βγάλει στο γήπεδο. Θα βελτιωθεί γιατί του λείπει ένας σταθερός ρυθμός παιχνιδιών.

Φρεντερίκ Νιμανί / 5
Ο Γάλλος αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης όμως παρά την συγκινητική θέληση που έδειξε, δεν έγινε απειλητικός. Είχε πείσμα και κυνήγησε όλες τις φάσεις τρέχοντας συνεχώς. Είναι κάπως «αδικημένος» πάντως γιατί δεν βοηθήθηκε από τους συμπαίκτες του που δεν τον «έπαιξαν» τόσο όσο (ενδεχομένως) θα έπρεπε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Λουτσιάνο Γκαλέτι / 8
Ο παίκτης που άλλαξε την εικόνα του αγώνα στο τελευταίο 30λεπτο. Επιβλητικός και συγκινητικός μέχρι το τελευταίο λεπτό, έδειξε πάθος και τεράστια δίψα – απόρροια της πρώτης φάσης όπου πήρε κίτρινη για φάουλ! Μέσα σε 30 λεπτά είχε 3 σουτ, 5 σέντρες και εικόνα που προμηνύει μεγάλα πράγματα!

Μάικλ Όγιος / 5
Ο νεαρός Αργεντινός δείχνει να είναι ακόμα έξω από τα νερά του. Η είσοδος του στο παιχνίδι δεν βοήθησε καθόλου τον ΟΦΗ αφού αρκέστηκε απλά σε κάποιες πάσες δίχως να απειλήσει.

Ζε Εντουάρντο / 6
Μπήκε στο παιχνίδι όταν ο ΟΦΗ πίεσε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους. Έδειξε ότι διαθέτει τεράστια ποιότητα, άπλωσε το παιχνίδι του ΟΦΗ όμως δεν κατάφερε να δώσει την εύκολη πάσα που θα ήθελε και ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook