Έτοιμα τα πλάνα για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης περιόδου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αφού τα μέλη της διοίκησης φρόντιζαν να “τρέξουν” το θέμα όλο αυτό το διάστημα της απραξίας.

Ήδη το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ και τα μέλη που ασχολούνται με το πλάνο των εισιτήριων διαρκείας έχουν ετοιμάσει τα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς και για το χορηγικό πρόγραμμα. Μάλιστα, το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ και εφόσον εγκριθεί το προσχέδιο, τότε δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν ακόμα και αύριο.

Από ότι αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στις τιμές που θα… πάνε προς τα πάνω δίχως ωστόσο να έχει παρθεί οριστική απόφαση. Πάντως, το δεδομένο είναι ότι θα επαναληφθεί το περσινό πείραμα με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην θύρα 1 αφού αποδείχθηκε πετυχημένο καθώς ο κόσμος του ΟΦΗ το αγκάλιασε με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη θύρα να έχει σχεδόν πάντα κόσμο.

Το σίγουρο είναι ότι η προνοητικότητα και ο σωστός προγραμματισμός των μελών της διοίκησης που έχουν επιφορτιστεί με το συγκεκριμένο θέμα θα επιτρέψει στον ΟΦΗ να ξεκινήσει δυναμικά την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με την ελπίδα ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί για ακόμα μια φορά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook