“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 28 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 28 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Η αστυνομία άφηοε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανάψει τελικά το πράσινο φως για το άνοιγμα της θύρας 6 του «Γεντί Κουλέ» στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας με τον Πλατανιά. Απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι η τοποθέτηση ενός πλέγματος μπροστά από τη θύρα και πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Η ομάδα των Χανίων δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Sportday

Είπε το ναι ο Ταμούδο

Μπορει να μην το φωνάζουν ακόμη στο Ηράκλειο, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Ραούλ Ταμούδο θα γίνει παίκτης του ΟΦΗ! Διοικητικές πηγές αναφέρουν ότι ο 35χρονος Ισπανός κυνηγός είπε το «ναι» ύστερα από τη βελτιωμένη προσφορά που του έκανε η ομάδα του Ηρακλείου και η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις του (150.000 ευρώ ετησίως). Από τον ΟΦΗ επισημαίνουν ότι έχουν λάβει τις διαβεβαιώσεις απο τον μάνατζερ του Ταμούδο. ότι το μόνο που απομένει είναι μόνο οι υπογραφές. Μάλιστα οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι ο Ισπανός μπορεί να βρίσκεται στο Ηράκλειο στα τέλη της εβδομάδας και να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Πλατανιά στο «0. Βαρδινογιάννης».
Οσο για τις ανακοινώσεις: Στον ΟΦΗ φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική με τη μεταγραφή του Γκαλέτι και θα την ανακοινώσουν με τρόπο αντάξιο του ονόματος και της καριέρας του παίκτη. Είναι μία καλή ευκαιρία για να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ύστερα από το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, εν όψει και του Ολα δείχνουν ότι ο ΟΦΗ θα κάνει τελικά δικό του τον Ραούλ Ταμούδο. Στον ΟΦΗ θέλουν να ανακοινώσουν τη μεταγραφή του Ταμούδο με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια, όπως είχαν κάνει στην περίπτωση του Γκαλέτι.
Και Κώτσιος
Τα προβλήματα με τον Ζορό. ο οποίος ενώ υστερούσε σε φυσική κατάσταση, υπέστη θλάση που θα τον αφήσει γύρω στον ένα μήνα έξω. κάνει τους ανθρώπους του ΟΦΗ να σκέφτονται την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Ο Ηλίας Κώτσιος. ο οποίος είναι ελεύθερος και βρίσκεται στο Ηράκλειο, θεωρείται μια έμπειρη και φθηνή λύση. Ο 36χρονος άσος. ο οποίος βρισκόταν σε συζητήσεις και με τον Εργοτέλη. δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και θέλει να επιστρέψει στον ΟΦΗ. στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Η περίπτωσή του φαίνεται να απασχολεί την ομάδα, καθώς έχει και την εμπειρία, αλλά προέρχεται και από ένα καλό πρωτάθλημα πέρυσι με την Καλλονή, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League.

Εθνος

Υπάρχει αισιοδοξία για τον Ταμούδοο

ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ταμούδο στον ΟΦΗ, παρότι έχει πει το πρώτο «ναι» στους Κρητικούς. Ωστόσο διοικητικοί κύκλοι της ΠΑΕ εξέφραζαν χθες την αισιοδοξία τους για το αίσιο τέλος της μεταγραφής του Ισπανού επιθετικού. Στο μεταξύ ο Πλατανιάς στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα του αγώνα ζήτησε μόνο 50 προσκλήσεις, καθώς δεν αναμένει τους φιλάθλους του στο Ηράκλειο λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης στα Χανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook