Ψάχνει τις λύσεις για το “φάρμακο” στην επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δοκίμασε δύο διαφορετικά σχήματα στην επίθεση – δίχως αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να συνεχίζει να αναζητάει την λύση που θα δώσει τέλος στην αφλογιστία.

Κόντρα στον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε με “10αρι” τον Φραγκουλάκη, τους Κουτσιανικούλη – Περογαμβράκη στα άκρα της επίθεσης και το Νιμανί στην κορυφή. Αποτέλεσμα = Μηδέν.

Στην συνέχεια και απέναντι στην Βέροια, ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τους Κουτσιανικούλη, Όγιος στα άκρα της επίθεσης, “10αρι” τον Ζε Εντουάρντο και στην κορυφή τον Περογαμβράκη. Αποτέλεσμα = μηδέν.

Όπως όλα δείχνουν, ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να προχωρήσει σε νέες αλλαγές στην επίθεση, αρχής γενομένης από την παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι στην αρχική 11αδα. Ο Αργεντινός αναμένεται να ξεκινήσει βασικός αφού στον ΟΦΗ θεωρούν ότι πλέον είναι σε θέση να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

Η παρουσία του Γκαλέτι, ελπίζουν στον ΟΦΗ, ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά για την λειτουργία της επίθεσης αλλά και την δημιουργία φάσεων που θα κάνουν την ομάδα πιο επικίνδυνη. Άλλωστε, ο Αργεντινός διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες φάσεις προς την αντίπαλη εστία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook