“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 29 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Περιμένουν Ταμούδο

Η διορία που ζήτησε ο Ραούλ Ταμούδο ως το τέλος της εβδομάδας προκειμένου να διαπιστώσει τη στάση της οικογένειας του στο θέμα της έλευσής του στο Ηράκλειο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ένταξης του έμπειρου Ισπανού στο ράστερ του ΟΦΗ, όμως από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν θέλουν να μείνουν «στα κρύα του λουτρού» στην περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική. Για αυτό εξετάζουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις, οι οποίες όμως θα ενεργοποιηθούν μόνο αν υπάρξει αρνητική απάντηση από τον Ισπανό. Και αυτό γιατί η δυστοκία που παρατηρήθηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια, σε συνδυασμό με το πρόβλημα τραυματισμού του Παπάζογλου, καθιστά επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού.
Την ίδια ώρα στο Ηράκλειο κοιτάζουν την αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας, η οποία έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αποκτά ιδιαίτερη σημασία, πέραν βέβαια των όποιων θεμάτων γοήτρου προκύπτουν από ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι. Όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό να ντεμπουτάρουν στην αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ τόσο ο Γκαλέτι όσο και ο Βερόν, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Εκείνο που παραμένει δεδομένο είναι ότι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κουτσιανικούλης, Ζορό, Παπάζογλου και Κυζιρίδης.

Goal

Ο “μπλοκαρισμένος Ταμούδο

Οσο κοντά φαντάζει η έλευση του Ταμουδο τόοο μακριά βρίσκεται, καθώς ο ΟΦΗ για να μπορεί να ελπίζει ουσιαστικά, θα πρέπει πρώτα ο Ισπανός επιθετικός να λύσει το οικογενειακό του πρόβλημα. Παρά το γεγονός πως στον οικονομικό τομέα οι δυο πλευρές τα έχουν βρει, είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Στο Ηράκλειο εξετάζουν κι άλλες εναλλακτικές λύσεις για τη γραμμή κρούσης, ενώ αμφιταλαντεύονται για το αν θα πρέπει να αναπληρώσουν το κενό του Ζόρο με την απόκτηση κάποιου έμπειρου στόπερ.

Sportday

Σκέψεις στον ΟΦΗ για Κώτσιο

Το όνομα του Ηλία Κώτσιο υ. σύμφωνα με πληροφορίες, είναι στις σκέψεις των ανθρώπων του ΟΦΗ.
Μπορεί να μην υπήρχε πρόθεση μέχρι πρότινος για απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού και όλα να περιστρέφονταν γύρω από την υπόθεση Ταμούδο. όμως ο τραυματισμός του Ζορό με το «καλησπέρα» και η κακή εμφάνιση του Ζβασίγια προβληματίζουν και η περίπτωση Κώτσιου θεωρείται μία καλή και προσιτή εναλλακτική λύση.
Οσον αφορά τον Ραούλ Ταμούδο. ουσιαστικά έχει επέλθει συμφωνία και από ώρα σε ώρα αναμένεται να επισημοποιηθεί, μολονότι οι ιθύνοντες της κρητικής ΠΑΕ αποφεύγουν να πουν κάτι περισσότερο.
Στο πεδίο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ο Παύλος Δερμιτζάκης ετοιμάζει πάλι αλλαγές, σε μια προσπάθεια να βρει την κατάλληλη «χημεία» στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook