Ξεκινάει ο σχεδιασμός με προτεραιότητα τις ανανεώσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Άμεσα ξεκινάει ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με το Νίκο Αναστόπουλο και το Νίκο Μαχλά να δίνουν προτεραιότητα στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων που έχουν λήξει.

Οι δυο τους βρίσκονται συνεχώς σε συζητήσεις σχεδιάζοντας τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου και ήδη έχουν κάνει μια σημαντική προεργασία για το πως θα κινηθούν σε μεταγραφικό επίπεδο. Πάντως, προτεραιότητα του “Αναστό” και του προέδρου του ΟΦΗ είναι να ξεκινήσει ο σχεδιασμός από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει και τους οποίους θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα συμβόλαια που λήγουν είναι αυτά των Σταυρακάκη, Κιάσσου, Βλόνταρτσικ, Βεζυρίδη, Μπούρμπου, Καμπάνταη, Ζορμπά και από αυτούς θα ξεκινήσουν οι επαφές προκειμένου να φανεί ποιοι θα βρίσκονται στον ΟΦΗ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις ποδοσφαιριστών και δεν αποκλείονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο 10ημερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook